Eksplosiv økning i spedbarnsdødelighet

0

Nytt statistisk materiale fra CDC finner kraftig økning av spedbarnsdødelighet mellom 2021 og 2022. Forskning forklarer at årsaken muligens lar seg knytte til kontaminasjon av mRNA-vaksinene med dobbelttrådet RNA (dsRNA).

Det har allerede gjentatte ganger vært hevdet at spedbarnsdødeligheten i USA har økt som følge av Covid-vaksinering av gravide. Påstandene har opphav i rent statistisk materiale.

https://swebbtube.se/w/oh3meVnkdQEati3vM8SMZn

I en ny gjennomgang hos TheHighWire gjøres det rede for mulige konsekvenser av funnene i tilslutning til relevant forskning.

Klikk for å se videoen

Pfizer har på tidligere tidspunkt bekreftet funn av dobbelttrådet RNA (dsRNA) i sine vaksiner. Denne type kontaminasjon omtales som svært risikobetont i andre forskningsrapporter, hvor injeksjon av materialet kan medføre abort og sterilitet. dsRNA er strukturelt tilsvarende stoffet Poly(I:C). Stoffet er fostertoksisk og fremkaller spontanabort. I dyrestudier finner man at doser på 1 mg fremkalte abort hos 80%, mens 2 mg ga 100% effekt hos drektige kaniner. Allerede i 1969 antydet forskere at injeksjon med Poly(I:C) kunne oppfattes som et nyttig redskap for populasjonskontroll:

https://www.nature.com/articles/223718a0.pdf

A COVID-19 vaccine reckoning is coming for the DOJ over federal mandates

CDC = Centers for Disease Control and Prevention Centers for Disease Control and Prevention (.gov) https://www.cdc.gov ·

Forrige artikkelJens Stoltenberg fikk Henry A. Kissinger-prisen
Neste artikkelMange elever «mangler grunnleggende ferdigheter»
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.