Ny studie: 50% av unge menn som fikk myokarditt etter vaksinen har permanent hjerteskade

0
Megyn Kelly og Dr. Drew.

Femti prosent av unge menn som ble fortalt at tilfellene deres av post-Covid-vaksine myokarditt var milde og ingenting å bekymre seg for har nå «permanent hjerteskade» ifølge en ny studie.

«Det tok pusten fra meg,»  sa Dr. Drew under et intervju på Megyn Kelly Show. «En stor studie kom ut for fem dager siden, i en stor kardiologisk journal, en utmerket studie, det tok pusten fra meg. Den viste at omtrent halvparten av de unge mennene hadde permanent hjerteskade. Det betyr at vi ikke vet hvor mange prosent som kommer til å bli skadet av dette når de blir eldre, de kommer til å utvikle hjertesvikt, og de kommer til å trenge hjertetransplantasjoner.»

Dr. Drew sier at han ikke forstår hvorfor studien ikke er på forsiden til alle anerkjente aviser i verden. «For en 27 år gammel mann er (COVID) sykdommen ingenting. Så vaksinen er all risiko. Hvorfor presset? Hvorfor presset de på?»  Se:

Den berømte legen, som er en veteran i faget, anbefalte også sterkt at skadde studenter og elever bør saksøke enhver skole som påla dem den eksperimentelle mRNA-vaksinen.

Megyn Kelly rådet også unge mennesker til å  «få et falskt kort»  hvis noen prøver å tvinge dem til å vaksinere seg i framtida.

«Hvis noen prøver å si at du må få et skudd for å komme inn, skaff deg en falsk et,»  sa Kelly.  «Få en falsk en. Bare Google det. Få et falskt kort.«

«Ikke adlyd. Dette er pisspreik. Hvis de skal lage disse bullshit-reglene, kan du lage dine bullshit-triks rundt dem. Det hele er akkurat som teater. OK, så la oss spille teater. Jeg kan oppføre meg som om jeg nettopp har fått min femtiende booster, og du kan oppføre deg som om du er tror at jeg forteller deg sannheten.»

Dr. Drew har sin populære nettside her.

Megyn Kelly er en kjent amerikansk journalist og mediepersonlighet som driver The Megyn Kelly Show.

Forrige artikkel«Mytteri» på gang i USAs utenriksdepartement på grunn av Israel-Palestina-politikken
Neste artikkelEn krig i Vest-Asia virker uunngåelig