Moderne kolonisering

0
Illustrasjon: Shutterstock
Av Svein Gustav Wilhelmsen.

Folket blir nå kolonisert av vaksineindustrien. Myndighetene inngår slavebindende avtaler bak folkets rygg, og alle mann gjøres til nåleputer for en parasittisk industri.

Vaksineindustrien er en parasitt: Den er umettelig sulten på «evig vekst» og krever ekspansjon helt inn til kjernen av mennesket. Den skaper sitt eget monopoliserte marked gjennom opphaussing av «kriser» og aggressivt innsalg av «kriseløsninger».

Influensa og forkjølelse blåses opp til livsfarlige trusler.

Naturens gang tabloidiseres og presenteres som en skrekkfilm. Immunforsvaret erklæres verdiløst; millioner av år med evolusjon blir på arrogant vis fullstendig devaluert. Teknologien framstilles som uovertruffen; alt naturlig skal utryddes og erstattes med «bedre» syntetiske og kunstige produkter. Fra alle verdenshjørner skriker avisforsidene i kor: «VAKSINER DEG!»

Hvordan kunne dette marerittet vokse fram? Et par fordervende faktorer har utvilsomt bidratt til dette:

1. Moderne teknologi åpner for å sluse menneskeheten inn i totalitære tvangsregimer, som for eksempel vaksinepass og straffetiltak mot uvaksinerte. At teknologien muliggjør noe, betyr ikke at noe nødvendigvis er et framskritt: Innføring av vaksinepass fremmes aktivt av vaksineindustrien fordi profittmarginene ligger langt utenfor rekkevidden av vanlige kalkulatorer.

2. Det politiske maktsystemet manipuleres av vaksineindustrien via overnasjonale organisasjoner, som fungerer som «moralsk uangripelige» mellomledd mellom industri og myndigheter. Vaksineindustrien har praktisk talt forvandlet det politiske maktsystemet til et marionett-teater, og myndighetene har fått rollen som pågående salgsrepresentant for en overmektig industri.

Det politiske systemet har forrådt alle demokratiske prinsipper og klarer ikke å beskytte folket mot grådige og kyniske markedskrefter. Systemet er utdatert, rustent og tungrodd og klarer ikke å holde følge med verdens utvikling. Dette gir vaksineindustrien smutthullene som trengs for å utnytte systemet og presse fram nye markeder.

Mennesket reduseres til å bli en utnyttbar ressurs. Myndighetene utøver byråkratisk gymnastikk og fører alle mann inn i slavemarkens manntall. Folket sendes på samlebånd til et liv i slaveri. Det som pågår er moderne kolonisering og dyptgripende dehumanisering.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelRegjeringa vil ha forsterket rett til å innføre reiseforbud, karantene, møteforbud og begrensninger i bevegelsesfriheten
Neste artikkelKriger i vest – utvikling i øst