Piggprotein skaper sykdom, både fra virus og fra mRNA-vaksine

0
Av Julia Schreiner Benito.

Trygg og effektiv? Det er nå vist at piggproteiner produsert av mRNA- og adenovektor DNA-genkoder kan gi et bredt spekter av sykdommer.

Piggprotein og sykdom: Det viser denne fyldige studien, publisert 17. august. Studien viser rollen til SARS-CoV-2-piggproteinet, spesielt S1-subenheten, som sykdomsfremkallende. Forskerene oppsummerer at det nå er tydelig at vidt biodistribuerte piggproteiner, produsert av mRNA- og adenovektor DNA-genkoder, induserer et bredt spekter av sykdommer.
De underliggende fysiologiske og biokjemiske mekanismene blir belyst i studien.


Les også: Immuntoleranse etter flere doser mRNA-vaksiner.
Video med norsk professor og leder av Senter for bioinformatikk Eivind Hovig:
– Eksperimentell genterapi med mangelfull forskning.
Maria (25) ligger i sengen på smertestillende og hjertemedisin: – Hvordan kan jeg akseptere at dette skjer med meg, spør hun i Hemalipodden.

ung jente smiler mot kamera. Hun er ute, tre i bakgrunnen, har på seg rutete skjorte og cowboyhatt
Maria Vilster (25) er én av mange unge som har mistet sitt aktive, friske liv.

Produksjonen av «trygge og effektive» vaksiner var et sentralt mål for folkehelsen, skriver forskerne med Dr. Peter Parry som førsteforfatter.
– Dessverre har uønskede hendelser overskygget fordelene, lyder det i studiens oppsummering.
– Denne gjennomgangen gir bevis for de utbredte skadene av nye produkter covid-19 mRNA og adenovektorDNA-vaksiner. Dette er en ny og grundig oversikt over skader som følge av den nye teknologien i vaksiner som var avhengige av at humane celler produserte et fremmed antigen. Et antigen som beviselig er sykdomsfremkallende.

Piggprotein sykdomsfremkallende

Lipid-nanopartikkelbærerne for mRNA- og Novavax-vaksinene har patologiske – altså sykdomsfremkallende – inflammatoriske egenskaper. Hele premisset for at genbaserte vaksiner produserer fremmede antigener i humant vev er forbundet med risiko for autoimmune og inflammatoriske lidelser. Spesielt når distribusjonen ikke er klart lokalisert.

– Stopp genbaserte vaksiner

Forskerne mener at nå klinikere innen alle medisinske felt må være oppmerksomme på de mulige, ulike vaksinerelaterte sykdommer av covid-19-vaksinene. Både akutt og kronisk, og forverring av eksisterende forhold. Forskerene skriver det klart i studiens oppsummering:
– Vi tar til orde for å stoppe genbaserte covid-19-vaksiner og lipid-nanopartikkelbærermatriser, og andre vaksiner basert på mRNA eller viral-vektor DNA-teknologi.

– En sikrere metode er å bruke vaksiner med velprøvd rekombinant protein, svekkede eller inaktiverte virusteknologier som det nå er mange av for å vaksinere mot SARS-CoV-2.


Les mer om bivirkninger etter mRNA-vaksinering

To år etter andre dose: – Jeg har vent meg til livet med utmattelse.
Line og de fleste får nei til erstatning for vaksineskade.
– Pfizers egne data om ammende og gravide er alarmerende.
ME etter mRNA-vaksine: – Jeg sørger over det livet som er tapt.
Oppsagt som fastlegevikar fordi han informerte om bivirkninger


Dette artikkelen ble først publisert av hemali.

Forrige artikkelMagnus Marsdal (Rødt) oppsummerer valget: «Vi trenger ledere som er mer ulv enn lam»
Neste artikkelKrig, penger og Amerikas fremtid