Jeg brettet opp ermene for lenge siden!

0
Av Terje Sørensen

Av Terje Sørensen, pensjonert advokat.

Via et innlegg i dag, 10.9.2023,  hos nettavisen ‘steigan.no’ «Vis oss kjøpekontrakten mellom staten og Pfizer nå!», refereres det til et tidligere innlegg 20.10.2022, «Når starter etterforskningen av Erna Solberg og norske helsemyndigheter?» av den dyktige Margrethe Salvesen og knyttet til det jeg har kalt, og kaller, ´covidpandemihysteriebløffen´, hvori hun kommer med følgende oppfordring «Det er på tide at anmeldelser kommer og at juristene bretter opp ermene.»

Som jurist reagerte jeg på oppfordringen, men innså fort at mitt temmelig langvarige yrkesmessig fravær fra Fru Justitias tjeneste nærmeste gjorde meg ubrukelig der.

Derimot har jeg vært ganske så aktiv som – og mange mener ‘kverulerende’ – debattant/skribent i ulike fora, ‘Facebook’, ‘Document.no’, ‘steigan.no’, ‘derimot.no’ o.a.

Og for mest mulig faktabasert og logisk argumenterende der å fremme mine covid-relaterte meninger og argumenter viser jeg til min egen ‘scrapbook’ «Terje på facebook», https://www.terje-sorensen.no/terjep%C3%A5facebook.slideshow.pdf, per i dag og foreløpig på 688 sider med oppsamlede artikler og stort sett egenproduserte Photoshop- og i senere tid AI-assisterte illustrasjoner.

Jeg har ikke ork eller energi nok til å gjengi hvor mange ganger og på hvilke sider og på hvilke datoer siden mars 2020 da de første covid-tilfellene viste seg i Norge og verden ellers, jeg indirekte og/eller direkte har argumentert for oppfordringen fra Margrethe Salvesen om å starte etterforskningen av Erna Solberg og norske helsemyndigheter.

Søk i scrapbooken etter ‘ansvar’ eller ‘fraskrivelse’ eller noe annet du tror kan være oppfangende for hva jeg har anført i de tre og et halvt årene siden mars 2020.

Og føler du deg kallet og kompetent eller ivrig, oppfordrer jeg deg til å være med med de evner du måtte ha for å få straffet de skyldige i den drakoniske behandlingen myndigheter og myndighetspersoner har utsatt den norske befolkningen for i covid-sammenheng!

Terje Sørensen

Pensjonert advokat

Forrige artikkelÅ bli født på ny
Neste artikkelPersonalunion mellom Faktisk og staten