Han som ropte «ulv», uler igjen – Espen Nakstad er tilbake

0

Av Terje Sørensen, pensjonert advokat.

Kommer ‘ulvehyleren’ til å få rett nå? Eller vil han fortsette med å ta feil? Det får vi se utover høsten.

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad uttaler ifølge Dagbladet Pluss, 14.9.2023, – https://www.dagbladet.no/nyheter/halvparten-blir-smittet-gjennom-vinterhalvaret/80197273 – at coronasmitten øker i flere land, og at det er ganske sannsynlig at halve den norske befolkningen vil bli smittet av viruset gjennom vinterhalvåret.

Ifølge den samme avisen 15.9.2023 – https://www.dagbladet.no/nyheter/ny-variant-ikke-bekymret/80201414 – uttaler derimot Gunnveig Grødeland, forsker innen vaksineutvikling og immunologi, at de mange mutasjonene ikke er noe å få panikk over.

Jeg har helt siden ‘covidhysteriebløffen’ tok tak i samfunnet i begynnelsen av 2020 hevdet at Nakstad i mange av sine forutsigelser har tatt feil eller overdrevet farene. Hvis du gidder og har tid, kan du ta en titt på min scrapbook «Terje på facebook» – https://www.terje-sorensen.no/terjep%C3%A5facebook.slideshow.pdf.

Der får du i så fall hele 86 treff på ‘Nakstad’ og 13 treff på ‘ulvehyl’. De fleste av dem er kritiske til hans vurderinger. Noen av referansen ser du i min selvlagde og medfølgende illustrasjon.

Så får vi se når ‘vinterhalvåret’ er over, hvorvidt ‘ulvehyleren’ hadde rett eller igjen tok feil.

Forrige artikkelAustralske politikere kommer til USA for å kreve Julian Assange fri
Neste artikkelUSAs toppgeneral: Å fjerne Russland fra Ukraina er å «legge lista veldig høyt»