WHO: Steriliseringsvaksiner og eugenikk

0

Av enigma, leserinnlegg.

Verdens helseorganisasjon; det samme organet som nå får myndighet til å iverksette tvungne helsetiltak globalt, har etterhvert opparbeidet seg et nokså frynsete renommé. Likevel er historiene om blødningsforstyrrelser og ovariesvikt hos unge kvinner etter covid-vaksinering kun toppen av et diabolsk isfjell når det kommer til tematikk som befolkningskontroll og sosioøkonomisk eugenikk.

Land i den tredje verden har i en årrekke stiftet bekjentskap med vestlig medisinsk bistandsimperialisme under beltestedet. Kamuflert som velmenende hjelpetiltak ovenfor sårbare befolkningsgrupper, har vestlige hjelpeorganisasjoner i regi av blant annet WHO medvirket til å spre steriliseringsvaksiner blant fattige preget av analfabetisme.

Bak dokumentaren «Infertility – A diabolic agenda» står organisasjonen «Children’s Health Defence» med tungvektere som Andrew Wakefield og Robert F Kennedy i spissen. Filmen gir innblikk i hvordan WHO i en årrekke har stått bak steriliseringskampanjer av intetanende afrikanske kvinner med tetanusvaksiner tilsatt svangerskapshormonet HCG.

«Filmen avslører et befolkningskontrolleksperiment fra Verdens helseorganisasjon (WHO) utført under dekke av et vaksinasjonsprogram, som resulterte i sterilisering av kvinner i Afrika uten deres viten eller samtykke.«

Vaksinene virker ved å skape antistoffer mot HCG, altså hormonet som i en naturlig sammenheng har til hensikt å hindre kroppen fra å avstøte et foster som et fremmedlegme. Når HCG ikke er til stede avstøtes fosteret og svangerskapet ender med tidlig spontanabort. Gjennom laboratorieanalyser i de aktuelle landene har man funnet både fritt HCG og tetanustoksinbundet HCG i undersøkte vaksiner. Historisk sett ble de første infertilitets-/prevensjonsvaksinene forsket frem på 70 tallet i samtidighet med avviklingen av kirurgisk tvangssterilisering.

«I 1993 annonserte WHO en «prevensjonsvaksine» for «familieplanlegging». Publisert forskning viser at WHO-forskere i 1976 hadde konjugert tetanustoksoid (TT) med humant choriongonadotropin (hCG) for å produsere en «prevensjons»-vaksine. Konjugering av TT med hCG fører til at graviditetshormoner blir angrepet av immunsystemet. Forventede resultater er aborter hos kvinner som allerede er gravide og/eller infertilitet hos mottakere som ennå ikke er impregnert.»

https://historienet.no/vitenskap/medisin/tvangssterilisering-skulle-utrydde-dumme-barn

Man kjenner til lignende forhold – blant annet fra Filippinene, også her ble kvinnene sterilisert uten samtykke og kjennskap til konsekvensene av vaksinen:
«En tidligere tjenestemann i den filippinske regjeringens organisasjon for befolkningskontroll har gitt ut en offisiell medisinsk rapport som bekrefter at filippinske kvinner ble injisert med steriliseringsmidler uten deres viten eller samtykke.«

Spørsmålene omkring dagens unge covidvaksinerte kvinner og deres fertilitet på sikt har man fortsatt ikke grunnlag for å besvare i et større perspektiv. Likevel vil det være naturlig å begrense den fremtidige tilliten man eventuelt måtte ha ovenfor WHO tatt de historiske aspektene i betraktning – spesielt blir dette aktuelt i et politisk klima hvor det ivres etter en absolutt form for juridisk underkastelse hva angår dette organets framtidige «pandemitiltak».

https://www.fhi.no/nyheter/2022/menstruasjonsforstyrrelser-12-15-ar

Se filmen:

Forrige artikkelMexico vil forby genmodifisert mais
Neste artikkelØsten er fortsatt rød