Global Walkout, en plattform mot den globalistiske agendaen

0

Det er lenge siden vi skrev noe om Global Walkout, en plattform mot den globalistiske agendaen. De har, som vi skrev her på Steigan.no 5.oktober 2022, hver uke kommet med ett steg til fast tid hver uke og det første ble annonsert 4. september.

Hvert steg er gjerne fulgt av en video og/eller en forklaring. Er du nysgjerrig, gå inn på hjemmesida deres, du kan oppgi e-post å få oppdateringer på hvert steg. Nå har de holdt på ei god stund og vi er nå på Trinn 24. De skriver: 

Alle på dette nettstedet er allerede klar over at en del av den globalistiske agendaen er å fase ut kontanter og bringe inn digitale valutaer som Central Bank Digital Currencies (CBDCs). Hvis de lykkes, vil de vite nøyaktig når, hvor og hva du bruker pengene dine på. De vil også ha muligheten til å begrense utgiftene dine uansett grunn. Husker du da Trudeau frøs folks bankkontoer bare for å donere til de kanadiske lastebilene? Det er et lite innblikk i hvilken type kontroll disse maktsyke globalistene ønsker.

Før jeg kom inn på tipsene, har jeg en veldig enkel ting å si… NØKKELEN ER AT VI ALLE SIER NEI SAMMEN!!! Uansett hva de prøver, må vi si «NEI» samtidig!

Jeg er ingen ekspert på penger eller byttehandel! Det kan imidlertid ikke skade i det minste å begynne å tenke og snakke om hva du ville gjort i dette scenariet.

Forutsatt at du nekter å få noen form for digital ID eller digital valuta og du ikke lenger kan jobbe eller handle dagligvarer … hva ville du gjort? Du trenger ikke å vite svaret akkurat nå, men det er ingen skade å tenke og snakke om det. Å gjøre dette vil gi deg trygghet og forberede deg slik at du kan si «NEI» når/hvis dette scenariet utspiller seg.

Start planleggingen; Selv om dette scenariet ikke spiller ut, hvilken skade er det i planleggingen?

Hvis du har ekstra penger til å kjøpe gull og sølv, tenk på det. De mindre bitene kan være svært nyttige for byttehandel.

Hva er noe du kan dyrke eller lage nå som ville være bra for byttehandel? Kanskje begynne å bli en ekspert på bare én grønnsak eller én type alkohol, eller begynne å fylle opp en vare som kan være bra for byttehandel som kaffe, tobakk, te osv.  

Nettverk lokalt med folk som allerede dyrker sin egen mat eller har en ferdighet som vil være nyttig i dette scenariet. Hjelp dem i bytte mot kunnskap. Det kan ikke skade og utvide ferdighetsbasen din uavhengig av hva fremtiden bringer. Bruk dette som en motivator for å lære en ny ferdighet.

Hverdagstips

Bruk kontanter så mye du kan. Se trinn 1 for mer informasjon om dette. Fiat-valuta har sine feil, vi vet! Men dette er fortsatt en god måte å vise dem at vi er klar over triksene deres.

Slett alle betalingsmåter fra enhetene dine (apple pay, digitale bankkort osv.). Hvis nok folk slutter å bruke tjenestene, vil det være en tydelig melding.

Snakk om det … bevisstgjøring. Kontanter og digital ID-emnet er en veldig god samtalestarter

Sjøl om et slikt scenario, å utfase kontantene, ikke kommer til å utspille seg, er det godt å være forberedt, skriver de i dette innlegget. En trenger ikke lure, det er helt klart at noe er på gang, se bare hva Sparebank 1 skriver

En av de største fordelene med wearables er at det gjør betaling så mye enklere. En av de største utfordringene er at det tar tid å implementere ny teknologi.

Det forteller Mette Lise Engø, som jobber i Evry Norge. Hun har siden august 2018 vært med som pilottester av wearables. Sammen med oss har hun de siste månedene sett på fordeler, ulemper og muligheter med den nye betalingsløsningen. Her er hennes tanker om wearables, kontaktløs betaling og fremtidens betalingsløsninger.

Hva er wearables?

– Kort fortalt er wearables, i denne settingen, teknologiske mikrokort som kan bæres på kroppen. Den fungerer som et kontaktløst bankkort som ikke trenger settes inn i bankterminalen når du betaler. Lengre fortalt bygger det på samme teknologi som et kontaktløst bankkort – i den forstand at det er en passiv NFC-enhet. NFC, Near Field Communication, er en spesialisert subform av High-Frequency Radio-Frequency Identification (HF RFID). Som navnet tilsier, tillater NFC kommunikasjon mellom to enheter – eksempelvis kort og bankterminal. Det som gjør NFC så smart i betalingssammenheng, er at det nyttiggjør en tydelig begrensning i teknologien: NFC-enheter, som kort og terminal, kan kun kommunisere over en kort distanse. Det betyr at noen med kriminelle intensjoner må komme veldig nær deg og din wearables for å kunne utnytte enheten.

Kontaktløs betaling gjør det mulig å betale uten å sette bankkortet inn i betalingsterminalen – med wearables trenger du ikke kortet heller.

Teknologien i wearables er ikke noe nytt, og NFC brukes i dag til ulike formål; adgangskort, hotellromnøkler, betaling med smartphone eller smartklokke og kontaktløs betaling med bankkort.

Visste du forresten at også passet ditt inneholder en chip som kan leses ved bruk av NFC?

I Sverige har flere tusen svensker fått implantert en NFC-chip i hånden som adgangskort. I fremtiden kan dette strømlinjeformes slik at du blant annet kan betale kollektivtransport og få adgang til jobb med kun et implantat i hånden. Når det er sagt er det en del som må på plass før dét blir en mulighet. Men, likevel – en spennende tanke.

«Ja til kontanter» er en norsk organisasjon som kjemper for retten til å kunne betale med kontanter. 27.juli skrev de på sin nettside

Ny undersøkelse viser massiv støtte for retten til å kunne betale med kontanter

Undersøkelse utført av analyseselskapet Sentio Research, for organisasjonen JA til kontanter, viser at hele 61% ønsker å beholde retten til å betale kontant og bare 14% er negative til det. 18% Har svart verken eller og de siste 7% er usikre

Kan støtte til kontant saken styrke partier i kommunevalget?

En undersøkelse utført av analyseselskapet Sentio på et representativt utvalg av mennesker (1000) som ble levert 21. Juni, viser at retten til å kunne betale med kontanter får massiv støtte og at de som ønsker å fjerne denne retten kan risikere å tape et betydelig antall velgere. Dette forutsetter selvfølgelig at velgerne er klare over at et parti går inn for noe slikt og at det blir et tema i den offentlige debatten, men det viser i tillegg at de partiene som støtter retten til å betale med kontanter støtter en trygg sak. Andelen av de spurte som sier at de ikke ville ha stemt på et parti som ville ha fjernet retten til å betale med kontanter er ganske betydelig (Se illustrasjon under):

Norges Bank arbeider med et prosjekt om digitale sentralbankpenger og skriver dette på sin hjemmeside: 

Digitale sentralbankpenger 

Digitale sentralbankpenger (DSP) er allment tilgjengelige elektroniske penger utstedt av sentralbanken i den offisielle pengeenheten. Det pågår et prosjekt i Norges Bank for å finne ut om dette skal innføres. DSP er en fordring på sentralbanken, på samme måte som sedler og mynter er det i dag. Til sammenligning er bankinnskudd fordringer på private banker. Fallende kontantbruk og muligheten for større strukturelle endringer i penge- og betalingssystemet gjør at Norges Bank 
vurderer om det er hensiktsmessig å utstede sentralbankpenger også i digital form for å sikre at publikum kan betale effektivt og sikkert i 
norske kroner også i fremtiden.

Du kan lese mer om dette prosjektet her: 
https://www.norges-bank.no/tema/finansiell-stabilitet/digitale-sentralbankpenger/  

Forrige artikkelCIA har jobbet for å styrte Folkerepublikken Kina siden starten i 1949
Neste artikkelPolen sender i all hast tropper til grensen, hevder hviterussiske helikoptre krenket luftrommet