Nederland: Vekk med bøndene «for klimaet»

0

Nederland erklærer unntakstilstand i et forsøk på å nekte bønder å protestere.

Haag, som er sete for de herskende klassene i Nederland, har erklært unntakstilstand for å hindre at bønder kjører traktorene sine inn i byen som en protest mot regjeringens påbud om å redusere bruken av gjødsel.

Bøndene  sier at deres frihet og rettigheter blir tråkket på av et totalitært system vi kjenner som «demokrati». Dette skriver Mac Slavo, SHTFplan.

Demokrati verden over er, selv om det ser perfekt ut, ikke noe annet enn et mobbestyre og ikke annet enn slaveri. All frihet er en illusjon. Så lenge vi har regjeringer vil folk bli bedratt til å være slaver. De som organiserte torsdagens protester kaller seg  Bøndenes Forsvarsstyrke. De sier at unntakstilstand er en måte å knuse deres demokratiske rettigheter på, og friheten til å samles.

Naturligvis ser regjeringen på dem som slaver som skal adlyde, de bryr seg ikke om bøndenes frihet. De som styrer og rår mener at de eier slavene. Det er som å tro at kua di har rett til å stemme mot at de skal spises.

Regjeringenes påbud blir mer absurde for hver dag som går. Likevel er det slavene som fortsatt bevarer systemet som undertrykker dem. Jolanda Nooijers, en nederlandsk bonde, forteller hva som skjer i dag, og hva de har planlagt på bakrommene for å hindre at loven blir vedtatt mot deres samtykke. Slike planer blir lagt over hele verden, så dette er en oppfordring til andre land til å gjøre det samme.

Nederlandske bønder har bestemt seg til ikke å adlyde. De vil  kjøre traktorene sine inn til Haag for å protestere. Uansett unntakstilstand. Selv om de ikke vil etterkomme unntakstilstanden, så hvorfor protesterer de mot denne urettferdige loven?

Det kan sammenlignes med  en fange som ber om lengre lenker.  Han like fullt lenket. Lengre lenker er bare en midleritidg frihet. For å få slutt på det vil de fjerne systemet som legger folket i lenker.

Nederland er verdens nest største produsent av landbruksprodukter. Likevel vil den nederlandske regjeringen sabotere sine egne bønder. Regjeringens forslag om å redusere nitrogenutslipp vil bety at bortimot 11 000 bønder må legge ned.

«Nederland har i mange år mislykkes i å nå sine klimamål. Nå er tiden kommet for det store spranget framover». sier Rob Jetten, klima og energiminister i Nederland.

Han kaller pakken han foreslår for «ambisiøs».

Han presenterer 120 forskjellige tiltak, som han sier vil senke CO2-utslippene i Nederland med 55 prosent  fram til 2030, i forhold til tallene fra 1990. Den nederlandske regjeringen skal bruke 28 milliarder euro på å senke temperaturen i verden med 0,0000346 grader.

Dette betyr at alle innbyggere hver må ut med 1647 euro. For en familie på fire blir det 6588 euro, rapporterer News Fact.

Forrige artikkelUSA 2022: «Klasevåpen er en krigsforbrytelse» – USA 2023: «Vi sender klasevåpen»
Neste artikkelAustralias tidligere statsminister: «Den største idioten av dem alle er Jens Stoltenberg!»