Menneskeskapt overdødelig i Norge – hittil tiet ihjel..

0

Doktor Vibeke Manniche, ledende medisinsk forsker i Danmark, har forsket på de offisielle dataene på overdødelighet i Norge, Danmark, Finnland og Storbrittania. Det hun fant var dypt urovekkende.

Av Susanne Heart.

Fra mai 2021 skjedde det noe helt spesielt som viser et mønster mellom disse landene. Et mønster som ikke kan være tilfeldig.

Skjermbilde fra Dr John Campbell’s intervju med Dr Vibeke Manniche på YouTube

Overdødeligheten er menneskeskapt, sier Dr Vibeke Manniche. Grunnen til overdødeligheten er sammensatt, men man kan ikke skylde på Covid-19, sier hun.

Overdødelighet-tallet viser altså de ekstra menneskene som har dødd mer enn det man normalt forventer.

Overdødeligheten fram til mai 2021 var så godt som lik null. Dette selv om Covid-19 hadde herjet i godt over et år verden over og mange var syke. Det fantes ingen vaksine.

Og så kom vaksinen som skulle redde mennesker.

I Danmark alene, med en befolkning på 5,8 millioner mennesker, har rundt 60.000 ekstra mennesker dødd etter mai 2021, sier Manniche. Disse hadde derfor mest sannsynlig levd i dag dersom de menneskeskapte inngrepene ikke hadde blitt iverksatt. Akkurat det samme mønsteret på overdødelighet ser vi i Norge som har nesten like mange innbyggere.

Manniche spør seg også om hvorfor det er så vanskelig å få ut disse dataene fra myndighetene og hvorfor folkevalgte ikke krever at dataene gjennomgås.

Det spør jeg også om. Igjen og igjen. Folkevalgte skal være på folkets lag. Ikke på myndighetenes lag. Dersom folkevalgte skulle vise seg å representere noen andre enn folket som har valgt de, må vi kunne si at systemet er blitt korrumpert.

Et enormt antall mennesker i Norge har kanskje mistet sine kjæreste – helt uten grunn. Er dette en for ubehagelig sannhet å ta innover seg?

Media. Dere må våkne!

Se hele intervjuet her:


Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Susanne Heart.

Forrige artikkelAgent Zelensky
Neste artikkelVil et Sahra Wagenknecht-parti skape politisk jordskjelv i Tyskland?