Hunter Biden betalte halliken sin fra farens konto

0
Hunter og Joe Biden. Skjermdump fra video på Fox News.

Den kriminelle familien Biden har en forretningsmodell basert på svindel og korrupsjon. Dette er noe av det som er kommet fram gjennom saka mot Hunter Biden.

KanekoaTheGreat oppsummerer på Twitter:

I 2018 betalte Hunter Biden en russisk hallik $25 000 fra Joe Bidens bankkonto, noe som fikk Secret Service til å skynde seg til hotellet hans.

Hunter betalte farens telefonregninger, husreparasjoner og månedlige utgifter og fortalte datteren at han «betalte for alt for hele denne familien i 30 år… Men ikke bekymre deg i motsetning til Pop, jeg vil ikke få deg til å gi meg halvparten av lønnen.»

Hele Biden-familiens forretningsmodell solgte tilgang til de høyeste nivåene i den amerikanske regjeringen til utenlandske statsborgere uten å registrere seg under Foreign Agent Registration Act i strid med føderal lov.

Bidens kanaliserte pengene gjennom forretningspartnere og skallselskaper fordi de skaffet dem ulovlig som uregistrerte utenlandske agenter som representerte interesser i Russland, Kina og Ukraina.

Bevis som støtter disse påstandene inkluderer bankjournaler, bankoverføringer, rapporter om mistenkelig aktivitet, vitneforklaringer og data fra Hunter Bidens bærbare datamaskin, som FBI bekreftet som autentisk i 2019.

Den bærbare datamaskinen inneholder det siste tiåret av Hunter Bidens liv, inkludert hundretusenvis av e-poster, tekstmeldinger, lydopptak og fotografier.

Seks banker, inkludert JP Morgan, Bank of America og Wells Fargo, sendte inn over 170 mistenkelige aktivitetsrapporter til finansdepartementet angående Biden-familien, med påstand om deres involvering i hvitvasking av penger, menneskehandel og skattesvindel.

Enhver gjennomsnittlig amerikansk familie vil risikere livstid i fengsel for noe slikt.

Imidlertid bor Bidens i Det hvite hus, hvor de militariserer det samme justisdepartementet som nettopp ble tatt for å tilby Hunter Biden en sweetheart deal mot deres viktigste politiske rival.

Forrige artikkelDødstallene øker i Kenya
Neste artikkelUkrainas babyfabrikker håver inn rekordprofitt midt i krigens kaos