EU er nær konkurs – hvem har ansvaret, hvor er pengene?

0
Viktor Orbán: Hvor er pengene?

Den europeiske union har sporet av fullstendig. Nå krever EUs maktelite enda mer penger fra medlemslandene. Men hvor er alle de andre pengene blitt av?, undrer Ungarns statsminister Viktor Orbán i et viralt klipp på Twitter. Han krever svar.

EU skulle være et prosjekt for fred og velstand. Det er ikke tilfelle. Nå er det en union for krig og milliardregn over legemiddelindustrien, globalistenes «grønne omstilling», Ukraina og andre ting.

I et klipp på sosiale medier krever Ungarns statsminister Viktor Orbán å få vite hvor alle pengene er blitt av, og hvem som har ansvaret for at EU nå er på konkursens rand.

Ifølge Orbán har EU-kommisjonen lagt frem et budsjettendringsforslag som oppfordrer medlemslandene til å overlate enda flere hundre milliarder til Brussel.

– Dette reiser spørsmålet: hvordan havnet vi i denne situasjonen? Hvordan kunne EU havne på randen av konkurs?, sier han i klippet på Twitter.

– De vil at medlemslandene skal betale 50 milliarder euro slik at de kan gi dette til Ukraina, når de ikke engang kan redegjøre for pengene vi har sendt dit så langt. De vil ha mer penger fra medlemslandene for å kunne betale rentene på lånene som EU tok tidligere. Det er disse lånene Polen og Ungarn så langt ikke har sett en krone av.

– De vil ha enda mer penger fra oss til innvandring, men ikke for å beskytte grensene, men for å ta inn immigranter. Og de glemte selvfølgelig ikke sin egen lommebok. De ber om milliarder av euro for å heve lønningene til Brussel-byråkratene.

Ungarns posisjon er klar, påpeker Viktor Orbán på slutten av klippet.

– Først og fremst vil vi vite hva de enorme pengene vi har gitt så langt er brukt til. Da vil vi vite hvem som er ansvarlig for å bringe EU på randen av konkurs.


Hentet fra SwebbTV

Forrige artikkelInternasjonale jurister sier nei til WHOs nye statutter
Neste artikkelRussland: ukrainske droneangrep mot Moskva «ikke mulig» uten amerikansk støtte