Etter vaksinen: Kraftig nedgang i fruktbarhet i Australia og i Sverige

0

Antivaxxers får skylden for å «kapre data» ettersom fødselstallene fortsetter å synke i Australia og Sverige. Klimaendringer er hovedskyldige, sier australske eksperter.

Av Igor Chudov

En av dagens nyheter er et plutselig og uventet fall i fødselstallene i Australia.

Fødselsratene falt 15 % sammenlignet med 2021:

Se dette .

Australias News.Com.Au har en artikkel om det, og de legger skylden på… klimaendringer!

Australian National Universitys demograf Dr Liz Allen sa at nedgangen i fødsler skyldtes en kombinasjon av faktorer, både personlige og eksterne – spesielt bekymringer om bolig, levekostnader og klimaendringer. «Klimaendringer har blitt sitert av unge mennesker i Australia, og andre lignende land, som en stor bekymring og barriere for å få barn,» sa Dr Allen til news.com.au.

«Frykten for usikkerhet på grunn av økende vær- og klimaekstremiteter betyr at unge mennesker slutter med barn med henvisning til etiske bekymringer .»

Jeg er usikker på om Dr. Allen innser eller bryr seg om at «klimaproblemer» er alt annet enn nytt. Det som er nytt er den «sikre og effektive» Covid-vaksinen som ble påtvunget unge australske menn og kvinner i 2021 og 2022, men jeg skal ikke gå nærmere inn på det.

Artikkelens virkelige irritasjon er rettet mot antivaxxers, som på snedig vis prøver å kapre denne historien og påpeker at Covid-vaksinen har skylden.

Antivaxxers, skjønner du, er de virkelige synderne her! Disse uvitende, konspirasjonsinnstilte, vitenskapsnektende vaksineskeptikerne, forklarer avisen, gir feilaktig skylden på Covid-vaksiner og sier: » Vi fortalte deg det. 

Ekspertanalysen hennes ble kapret av anti-vaxxers som feilaktig hevdet Covid-vaksiner var årsaken til nedgangen. På Twitter avviste den kontroversielle Gold Coast-entreprenøren Jamie McIntyre Dr Allens analyse om at bekymring for klimaendringer hadde tatt med i familieplanlegging. McIntyre – en «selvhjelpsguru og motiverende foredragsholder» – hevdet at det «dramatiske nedgangen i fødsler» hadde kommet «siden en viss ikke så sikker, effektiv eller nødvendig vaksine ble påtvunget eldre, gravide mødre og til og med barn.» .

Australia er ikke alene – se på Sverige

Ikke mange land rapporterer fødsler i tide. Sverige gjør det. Dessverre går også de svenske fødselstallene betydelig ned. Ikke bare er de nede, men fødslene i 2023 er mye verre enn fødslene i 2022, som også var deprimerende.

Jeg har laget grafer av disse dataene for deg slik at du kan se nedgangen:

Så både Australia og Sverige opplever lignende fødselsnedgang. Ting har forverret seg siden min siste oppdatering om fallende fødselstall.

Det må være klimaendringer, ikke sant? Jeg mener, hva annet kan det være?


Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Igor Chudov:

Antivaxxers Blamed for «Hijacking Data» as Birth Rates Continue to Decline in Australia and Sweden

Les også: Cognitive Impairment in Adults – What Role Did COVID Vaccines Play?

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelMot Den nye verden
Neste artikkelVilniusmøtet en flause – krigshaukene hakket på hverandre og Zelensky fikk ikke det han ville ha
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.