Redaktør i «vaksinevennlig publikasjon» opplevde alvorlig bivirkning etter sin andre Pfizer-injeksjon

0

Av Rav Arora, The Illusion of Consensus 


I vår bakvendt-verden tåkelegger og skjuler journalistikken fremfor å avsløre og undersøke. Kardiolog Dr. Anish Koka kommenterer.

For noen uker siden publiserte jeg en panghistorie der jeg delte min private kommunikasjon med redaktører i topp-publikasjoner som på det sterkeste avviste min kritikk av Covid-mandater:

For å sette et eksempel tydeliggjorde én redaktør publikasjonens sterke «pro-vaksinasjon» holdning som ikke kunne rokkes ved:

Jeg står over.
Som jeg har sagt mange ganger før, er vi en pro-vaksinasjonsavis, og personlig skulle jeg sett at alle bare ble vaksinert. Selv om jeg respekterer avgjørelsen din om ikke å gjøre det (og jeg er enig i at fengselsstraff for de som ikke gjør det er å dra det for langt), er jeg ikke interessert i kronikker som bare så mye som ser ut som om de argumenterer mot vaksinasjon mot Covid eller noe annet.

Rapporteringen min om uønskede vaksiner ble undertrykt av store og alternative medier overalt. Som en 22 år gammel frilansjournalist som gjorde seg bemerket, følte jeg at dette var et fullstendig svik mot medias grunnleggende oppdrag: å holde de mektige og korrupte ansvarlige for sine ugjerninger.

Dette var grunnen til at jeg begynte i journalistikken i en ung alder av 19 år og endte opp med å skrive flere banebrytende historier, for eksempel om det forsømte traumet hos innbyggere i de sterkt kriminelt belastede gatene i indre by i Minneapolis, i etterkant av opptøyer og oppfordringer om å «definansiere politiet», etter dødsfallet til George Floyds.

Etter å ha fulgt opp min første sak som avslørte den absurde pro-farmasøytiske partiskheten i hovedstrømsmediene, deler jeg nå en (nesten) tragisk hendelse som illustrerer hvor farlig og uansvarlig journalistisk støtte til mRNA-vaksiner under pandemien var.

Som det viser seg, kom jeg nylig i tilfeldig kontakt med en redaktør ved en av disse amerikanske toppavisene (som jeg vil gi pseudonymet «Ben» for personvern) som kontinuerlig undertrykte all min rapportering om vaksine-myokarditt på grunn av deres pro-vaksineposisjon . For kontekst: da jeg presenterte en sak til en av deres andre redaktører, svarte han følgende:

Rav, beklager, men vi kommer ikke til å publisere noen anti-vaksine-saker.
Jeg tror risikoen er totalt overdreven og forsterket av høyreekstreme forståsegpåere som ikke bryr seg om folkehelsen. Dette er de sikreste vaksinene vi noen gang har hatt, og praktisk talt alle vil dra nytte av den.

Uoffisielt begynte jeg å kommunisere med Ben om hvordan han divergerte med kollegenes autoritære pro-mandatposisjoner:

Synspunktene mine skilte seg mye fra de andre redaktørene der. De var alle for vaksinepass. Jeg husker at jeg ble lamslått da kollegene mine sa at dette var de «sikreste og mest effektive vaksinene vi noen gang har sett.»

Etter litt utvidet kommunikasjon, avslørte han for meg hvordan han hadde en skremmende opplevelse etter den andre injeksjonen med Pfizer-vaksinen:

Omtrent syv timer etter min andre injeksjon lå jeg i sengen og begynte å riste. Hjertet mitt begynte å hamre. Så ble skjelvingen verre og hjertet mitt banket så hardt at det føltes som om det kom til å eksplodere.

Hvert slag gjorde vondt. Jeg fortsatte å riste og hjertet hamret slik i timevis. Varm og kaldsvettet om hverandre.

Ingenting av dette vil komme som noen overraskelse for alle som har sporet og rapportert om problemet med vaksineindusert myokarditt. Forutsigbart nok, Ben er en ung 32 år gammel mann i god form som trener regelmessig. Alle som ser bilder av ham kan se at han sjelden hopper over en treningsdag.

Han forklarte videre:

Jeg ville ha dratt til sykehuset, men jeg var ærlig talt også forvirret og var ikke ved mine fulle fem. Det var ekstremt skummelt. Jeg våknet og hjertet mitt raste fortsatt merkbart, men ikke superille. Hele kroppen min var sår og jeg kunne knapt gå.

Dette førte til at han kom til følgende rasjonelle konklusjon:

Jeg bestemte meg for at det skulle være mitt siste COVID-skudd.

Heldigvis avtok Bens akutte hjertesymptomer etter noen dager, og han var tilbake til normalen etter noen uker. Han hadde uklokt ikke gått til kardiolog for å få det sjekket, men skjønte, etter at jeg anbefalte det, at han burde det, selv om det er to år siden han ble dobbeltvaksinert.

Som kardiologer som Dr. Anish Koka har uttalt, forblir de langsiktige implikasjonene av vaksinemyokarditt ukjente, selv om symptomene går over i løpet av uker eller måneder. Kardiologer rundt om i USA og i utlandet, som Koka, så en kraftig økning i tilfeller av myokarditt hos unge menn sommeren og høsten 2021. Som jeg tidligere har rapportert, land med nasjonale databaser, som Frankrike, Israel og Tyskland som sporer hjerteskader, så alle en topp etter utrullingen av mRNA-vaksiner:

Jeg snakket med Dr. Koka (hans Substack: Anish Koka MD (Cardiology)) om Bens erfaring med mRNA-vaksine, og han hadde liten tvil om at årsaken var knyttet til vaksinen:

Gitt det vi vet om mRNA-vaksinene og hvordan de interagerer med hjertet, passer symptomene hans med en vaksinerelatert bivirkning.

Det kunne ha vært enkelt, som en takykardi relatert til vaksinen eller arytmi.

Jeg vil råde pasienter som har det symptomkomplekset til å bli medisinsk evaluert, uavhengig av om de har fått en vaksine eller ikke

Dette vil også hjelpe pasienter med å finne ut hva risikoen deres fra fremtidige vaksinasjoner er, og selv om alvorlig hjertesykdom fra vaksiner ser ut til å være sjelden, er det best å bli evaluert av en kardiolog for å sikre at du ikke er en av de få som blir veldig syk, veldig fort.

Som med de fleste tilfeller av myokarditt, skal fysisk aktivitet vanligvis begrenses i to-tre måneder. Ben ble raskt bedre og gjenopptok normale aktiviteter, dette kan ha blitt anbefalt om han hadde vært hos en kardiolog. Koka forklarte meg årsaken til seksti-nitti dagers anbefalingen:

Et par måneder fri er en anbefaling på grunn av risikoen for alvorlig arytmi som kan utvikle seg hos pasienter som har et lite arr.
Det handler om å være føre var.

I dette tilfellet gjorde ikke vaksinen Ben ufør slik den har gjort med utallige andre menn hvis akutte hjertesymptomer etter mRNA-vaksinasjon førte dem minutter unna døden. Et 38 år gammelt politibetjent jeg intervjuet på Substack i fjor døde nesten etter sin andre mRNA-vaksinedose:

«Jeg trodde jeg aldri jeg kom til å se kjæresten min og familien igjen,» sa han. «Den skumleste tiden i livet mitt.»

Noen timer etter ankomst til sykehuset sa legen hans: «Du er virkelig heldig. Hadde du ventet lenger, ville du ha dødd.»

Heldigvis hadde sykehuset han var på en spesialisert kardiologisk enhet som raskt kunne diagnostisere og behandle den livstruende tilstanden hans. Legen diagnostiserte ham definitivt med vaksineindusert myokarditt som forårsaker høyrisikoarytmi, ventrikulær takykardi og hjertemyopati.

Som journalist kan jeg ikke si mye mer enn det de best tilgjengelige fakta tilsier, men som det har vært klart altfor lenge, var ikke mRNA-vaksinene gunstige og trygge på befolkningsnivå for unge, friske menn – likevel brydde ikke CDC (Centers for Disease Control and Prevention – Senter for sykdomskontroll og forebygging) og FDA (Food and Drug Administration – Mat- og legemiddeladministrasjonen) seg.

Forhåpentligvis kan «pro-vaksinepublikasjon[er]» erkjenne skaden de bidro til å forvolde.


Denne artikkelen ble først publisert på The illusion of Consensus.

Editor at «Pro-Vaccine Publication» Experienced Serious Adverse Event After Second Pfizer Shot

Oversatt til norsk for steigan.no av Kari Angelique Jaquesson.

Forrige artikkelVi må snakke om Norges ansvar for krigen (refusert* av Klassekampen)
Neste artikkelSeymour Hersh: Et flertall av jordas befolkning støtter nå Russland
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.