Newt Gingrich: «Det er på tide å oppløse FBI»

0

Tidligere speaker i Representantenes hus i USA, Newt Gingrich, har kommet med en knusende kommentar om hva han mener må gjøres med FBI etter en rekke avsløringer som indikerer at byrået har blitt korrupt og politisert på en dårlig måte for å favorisere demokratiske politikere.

I et intervju med Real America’s News foreslo Gingrich at republikanerne i Huset bør vedta en lov som bryter opp FBI.

«Dette er et bemerkelsesverdig land med ekstraordinære mennesker som blir lammet av sin egen regjering og lammet av en anti-amerikansk fraksjon, stort sett på universitetene, og til en viss grad i nyhetsmediene, og blant konsernsjefene og i byråkratiet, » sa Gingrich.

«Men vi har en stor kapasitet til å kjempe oss tilbake,» fortsatte han. «Og sannheten har en tendens til å komme ut. Du ser dette skje nå med FBI. Jeg mener, jeg syntes at Durham-rapporten var ødeleggende, den ble fulgt opp av rapporten fra generalinspektøren, som også var ødeleggende.»

«Faktum er at vi trenger et lovforslag for å bryte opp Federal Bureau of Investigation og erstatte det med mye mer fornuftige rettshåndhevelsessystemer og fjerne hele toppledelsen. FBI er helt klart en korrupt institusjon, dypt politisert i retning venstre … og bevisene vi har er bare overveldende,» sa han.

«Så jeg tror det du vil se og det du har sett litt av i Huset, for eksempel med undersøkelsene og med det som husrepublikanerne nå gjør, er at man ser begynnelsen på en motoffensiv,» bemerket han videre.

Gingrichs forslag kommer som svar på en rekke FBI-undersøkelser som ble oppfattet som partipolitiske, inkludert de tvilsomme handlingene under Crossfire Hurricane, som involverte overvåking av daværende presidentkandidat Donald Trumps kampanje.

SE:

Etterforskningen førte til slutt til en forlenget etterforskning av spesialrådgivere, noe som forårsaket betydelig skade og hindring for presidentskapet hans.

Fredag ​​tok justisdepartementet beslutningen om å inngi en føderal tiltale mot den tidligere presidenten. Tiltalen inneholdt 37 siktelser, primært knyttet til påståtte brudd på spionasjeloven.

Tilfeldigvis ga FBI samme dag House Oversight Committee tilgang til et FD-1023 informantdokument. Dokumentet hevdet at Joe Biden hadde vært involvert i en internasjonal bestikkelsesordning og hadde mottatt minimum 5 millioner dollar som en del av den.

Senator Charles Grassley (R-Iowa) bemerket i Huset i en tale mandag at en leder ved det ukrainske energiselskapet Burisma hadde gjort 17 lydopptak av samtaler med Hunter og Joe Biden som en «forsikringspolise» – 15 med Hunter og 2 med Joe.

Forrige artikkelKonfidensielt Pfizer-dokument: 1,6 millioner uønskede hendelser
Neste artikkelAftenposten og korrupsjon i Ukraina