Krigshisserne i Washington driver Europa skritt for skritt i retning verdenskrig

0

Biden-administrasjonen har gang på gang krysset sine egne grenser for hva NATO slett ikke skulle gjøre i Ukraina. Det skulle ikke være offensive våpen, så ble det offensive våpen. Det skulle ikke være tanks, så ble det tanks. Det skulle ikke være F-16, så ble det F-16.

Nå har det kommet en prøveballong fra den tidligere generalsekretæren i NATO, Anders Fogh Rasmussen, om at kanskje polske og baltiske styrker kunne rykke inn i Ukraina:

Les: Nato members may send troops to Ukraine, warns former alliance chief

Alex Christoforou og Alexander Mercouris i The Duran drøfter i denne interessante videoen hva dette betyr, og deres analyse går ganske enkelt ut på at dette er en politikk for å drive Europa skritt for skritt inn i en direkte krig mot Russland med alle de forferdelige konsekvensene det kan få:

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelBig Pharma lar seg ikke slå – ikke en gang av Vinmonopolet
Neste artikkelPalestina er modent for kinesisk mekling