Massive forsøk på å skjule ventilatordødsfallene

0

Titusenvis av amerikanere døde etter å ha blitt plassert på mekaniske ventilatorer våren 2020, noe som angivelig skulle være et virkemiddel mot covid. Vi burde for lengst ha fått svar på hvorfor dette skjedde og hvem som hadde ansvaret for at det skjedde. I stedet drives det massive forsøk å dekke over denne kjempemessige helseskandalen.

Michael P Senger skriver:

Det har lenge vært noe av et mysterium hvorfor det ikke har vært noen store studier på hvor mange covid-pasienter som ble drept av mekaniske ventilatorer våren 2020. Tidlige data fra Kina hadde antydet at ventilatorer måtte brukes mye i behandlingen av covid-pasienter, og dette førte til et stort hastverk med å skaffe ventilatorer fra politikere og sykehussystemer over hele verden.

Her følger et kort sammendrag av Michael Sengers argumenter:

Et lite utvalg av hundrevis av overskrifter fra den perioden inneholder slike som:

Cuomo refutes Trump, insists NY needs up to 40,000 ventilators,” “NY may need 24,000 more ventilators to fight COVID-19. Here’s how it could get them,” “Which coronavirus patients will get life-saving ventilators? Guidelines show how hospitals in NYC, US will decide,” “Amid Ongoing COVID-19 Pandemic, Governor Cuomo Announces 1,000 Ventilators Donated to New York State,” “A New York hospital is treating two patients on a device intended for one.”

Imidlertid ble det snart klart at det var et kraftig overforbruk av respiratorer, og det medisinske miljøet sluttet gradvis med denne praksisen med masseintubasjon. Dr. Cameron Kyle-Sidell fungerte som en tidlig varsler, og slo alarm i en mye delt video:

Vi opererer under et medisinsk paradigme som er usant… Jeg frykter at denne feilaktige behandlingen vil føre til en enorm mengde skade på et stort antall mennesker i løpet av veldig kort tid… Denne metoden blir bredt tatt i bruk akkurat nå ved hvert sykehus i landet … gjør faktisk mer skade enn nytte.

Noen sykehus i New York begynte å bruke «delt ventilasjon» – å sette pasienter på respiratorer to om gangen.” «Delt-ventilasjon» gjorde intubasjon enda farligere enn det allerede var.

Som Dr. John Ioannidis sa det i en podcast med Vinay Prasad: «mange liv» gikk tapt våren 2020 delvis på grunn av at leger «ikke visste hvordan de skulle bruke mekanisk ventilasjon, bare ble gale og intuberte folk som ikke måtte bli intubert.«

Til og med Anthony Fauci innrømmet til slutt at det å «veldig lett å sette folk på mekanisk ventilasjon» kan ha «ført til mer skade enn nytte».

De tilgjengelige bevisene har alltid overveldende indikert at ventilatorer drepte mange pasienter våren 2020. Men til nå har det vært vanskelig å argumentere for at det nødvendigvis var noen form for dekning på gang. Ja, noen pasienter hadde blitt drept av respiratorer, men det var rett og slett ikke så mange som snakket om dette problemet. Snarere var den enkle forklaringen på hvorfor det ikke hadde vært noen seriøse vurderinger av antall pasienter drept av respiratorer at så få mennesker spurte etter dem.

Men etablissementet prøver å argumentere for at mens respiratorer ble overbrukt våren 2020, og gjorde mer skade enn nytte – og det store flertallet av pasienter plassert på respiratorer døde – drepte ikke respiratorene selv noen. Et forbløffende argument, selv etter covid-tidens avgrunnsmessige standarder.

Men siden alle som støtter denne fortellingen hevder at det ikke var noen respiratordødsfall våren 2020, er alt vi trenger å gjøre å bevise at det var et betydelig antall respiratordødsfall og det som er igjen av etablissementets troverdighet i de første månedene med COVID faller fra hverandre.

Som en foreløpig sak viser dataene at ventilatorer ble brukt veldig lemfeldig våren 2020, spesielt i New York-området, og at ventilatorbruken ble kraftig redusert etter denne perioden. CDC rapporterer at 18 679 pasienter døde med COVID på sykehus i New York City gjennom våren 2020. Og ifølge utvalget i JAMA ble litt over halvparten av dem som døde med COVID på sykehus i NYC satt på respiratorer. Følgelig døde rundt 10 000 pasienter med COVID på sykehus i NYC etter å ha blitt satt på respiratorer våren 2020.

Som jeg tidligere har skrevet, overgår den prosentvise økningen i flere dødsfall i New York-området våren 2020 den prosentvise økningen selv i andre byer med lignende klima og sosial og økonomisk demografi, noe som indikerer et utrolig antall dødsfall på grunn av iatrogenese, ventilatorer og strenge nedstengninger i New York-området våren 2020.

I tillegg, som Jessica Hockett har dokumentert i grundige detaljer gjennom flere metoder, opplevde New York City en skarp, enestående dødelighetshendelse like etter at lockdown og responsen på COVID begynte, noe som var ulikt det man opplevde noe annet sted eller til noe annet tidspunkt. Gitt sin singularitet, kan denne grufulle dødelighetsbegivenheten ganske enkelt ikke tilskrives naturlige årsaker.

Viktig å få vite sannheten

Michael Senger mener å kunne dokumentere at det nå drives en massiv tilsløring av denne skandalen og mener at dette er utålelig:

Det er viktig at vi får sannheten om hvordan disse pasientene døde, ikke bare slik at vi kan sette sammen hva som virkelig skjedde våren 2020, men også fordi det er det minste vi kan gjøre for å hedre den avdøde.

Hele artikkelen finnes her: The Great COVID Ventilator Death Cover-up.

Forrige artikkelArmenia og Aserbajdsjan fører fredsforhandlinger i Moskva
Neste artikkelKrigsforbryteren Henry Kissinger fyller 100
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.