David Martin om Covid-virusets historikk

0
Dr. David Martin på høring i EU-parlamentet.

Presentasjon i EU-parlamentet.

Av Marie Rørvik.

3. mai i år var flere internasjonale kapasiteter samla i EU-parlamentet for å dele informasjon om koronaviruset og tiden vi har vært gjennom. Hva skjedde og hva kan gjøres?

Dr. David Martin er amerikansk professor i vitenskap, forretningsmann og oppfinner som ønsker å transformere mennesket innenfra og ut, ikke utenfra og inn, slik noen fra den globale eliten prøver på. Han var første taler. På sin hjemmeside hevder han å ha bragt verdens største hvitsnippforbrytere for retten, men ser vi på denne talen hans, er det flere å hente inn i rettssalene.

Da koronasituasjonen invaderte menneskeheten, oppfordra kona han til å stå fram for et større publikum. Han mista de tilhengerne han hadde fra hovedstrømsmediene, men han vil heller være sammen med de som hører på han i denne nye situasjonen. Han sa: «Min rolle er å sette scenen for denne samtalen i et historisk perspektiv.» Det gjorde han og mente å kunne garantere for følgende informasjon fra offentlig tilgjengelige kilder:

Det som skjedde for 3 år siden kom ikke plutselig. For 58 år siden ble koronavirus isolert som et patogen. I 1965 ble det isolert som en av de første smittsomme replikerbare virusmodellen som kunne brukes til eksperimenter på mennesker. Viruset ble forbundet med vanlig influensa. Fra 1965 ble det et patogen som ble tatt i bruk av mange grunner.

Det første COV-materiale ble brukt som et transatlantisk eksperiment i 1966 ved at USA og UK delte informasjon. Dr. Martin spør: «Hvor var vi da vi tillot å infisere verden med dette? Hva skulle samtalen vært om den gangen som nå? Den samtalen har vi ikke tatt»

Her vil jeg tilføye, at Andrew Bridgen fra det engelske parlamentet, delte sin historie på Spotlight-konferansen i Stavanger om at det tok 10 år før en opplagt bedrageriskandale i det engelske postverket kom for retten, selv om over 400 postkontor var ramma av datasvindel arrangert av hovedpostkontoert. Parallellen til vår tids helsepolitikk er påfallende – og av enormt større dimensjoner og konsekvenser enn postskandalen i England. Nå er Bridgen utstøtt av sitt konservative parti for å ha informert om vaksineproblemene og de nye WHO-planene.

I 1967 skjedde det første eksperimentet med å injisere folk med modifisert koronavirus. På 1970-tallet ble det eksperimentert med å modifisere koronavirus ved å infisere dyr. På 1990-tallet fant de ut at koronaviruset var et problem for to industrier; industriene for hunde– og griseavl. Viruset skapte problemer i tarm og nyrer. Det ble grunnlaget for Pfizer sine første patenter på piggprotein-vaksiner mot koronavirus. Vi har hørt at piggproteinet var et nytt problem.

Pfizer, som ifølge David Martin ikke gjør annet enn å fremme folkehelse ved å kjøpe seg innflytelse i alle regjeringer, fant ut at det var problemer med vaksinen. Den virka ikke. Koronaviruset muterer for raskt til at vaksiner er effektive. Det flykter unna vaksineimpulsen. Fram til 2018 viser tusenvis av uavhengige studier dette. Den reelle, offentlige vitenskapen som ikke er betalt av farmasiindustrien, sier at vaksiner ikke virker mot koronavirus, understreka Martin bestemt.

I 2002 skjedde en interessant utvikling: Univercity of North Carolina, Chapel Hill patenterte “An infectious replication defective clone of Corona virus.” Frasen «infeksiøs replikasjons-defekt» betyr et våpen. Det er noe som er ment å treffe et individ, men som ikke kan skade andre. Det ble patentert og finansiert av NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Disease) av Anthony Fauci fra 1999 til 2002. På mystisk vis skjedde det ett år før SARS1.0.

Vi fabrikkerte SARS på Chapel Hill, North Carolina. Det er fakta. SARS er ikke et naturlig fenomen som det influensa-liknende sykdommer med det naturlige koronaviruset er. SARS er utvikla av mennesker for å bevæpne naturen. De isolerte en modell for et livssystem og patenterte det i 2002.

I 2003 patenterte CDC et koronavirus isolert fra mennesker, noe som strider mot våre lover for biologiske og kjemiske våpen. USA liker å snakke om lover og regler, men unngår å ratifisere traktater om å beskytte mennesker når det handler om det internasjonale samfunnet, hevda Martin.

Da CDC i april 2003 patenterte SARS-koronavirus isolert fra mennesker, lasta de ned en sekvens fra Kina og patenterte det i USA. Det var brudd på lovene om biovåpen og en forbrytelse. CDC klarte etter to protester å bestikke patenteringskontoret, overkjørte kontrollørene og utstedte patenten på SARS–Corona–virus i 2007.

RT PCR–testen som skulle brukes til å identifisere farer forbundet med koronavirus, ble faktisk identifisert som bio-terror-trussel av dr. Martin.

I 2005 ble det spesifikke patogenet definert som bioterrorisme og bioteknologiplattform, og fra 2005 ble bioteknologi muliggjort som våpen. Dr. Martin opplever det ikke som medisin og folkehelse, men som et våpen til å redusere menneskeheten. Mange ser det som han og har blitt lurt til å tro på Eco Health Alliance og DARPA og til å ignorere fakta. Over 10 milliarder dollar har blitt brukt på mørke operasjoner gjennom Anthony Fauci. NIAID har to regnskap, et offentlig og et for bioforsvar. De stemmer dollar for dollar, noe som ingen medier snakker om. Det har pågått siden 2005. Gain of Function-moratoriet skulle stanse all slik forskning, men i 2014 fikk North Carolina Chapel Hill et brev fra NIAID om at gain-of-function–moratoriet på koronavirus burde suspenderes, og fordi deres stipend allerede hadde blitt finansiert, ble de unntatt fra forbudet. Biovåpenfasilitetene der fikk unntak fra gain-of-function–moratoriet, så i 2016 kunne de publisere artikkelen «Koronaviruset er klart for menneskelig eksponering”.

I 2016 ble WIV1-CoV, Wuhan Institute of Virologi 1 klar for menneske-eksponering, så da vi kom til 2017–2018 slapp følgende frase ut blant folk: Det kommer til å bli et uventa eller intensjonelt utslipp av et respiratorisk patogen. Dr. Martin spør: Lyder det som laboratorie-lekkasje eller flaggermus på Wuhan-markedet? «Ved tilfeldig eller intensjonelt utslipp av et respiratorisk patogen» var terminologien som ble brukt i april 2019.

7 måneder før noen ble syke av det laboratorieskapte viruset, ble fire patenter gitt til Moderna for å lage en vaksine mot noe som ennå ikke eksisterte. Det var i september 2019 at verden ble informert, slik at det i september 2020 ble aksept for en universell vaksine. Intensjonen var at koronaviruset skulle føre oss dit.

Dr. Martin leste NIAID sitt utsagn fra desember 2019.

«Før en krise med infeksjonssykdom er helt reell, nærværende og på terskelen til krise, blir den ofte stort sett ignorert. For å opprettholde finansieringsbasen utover krisen, må vi øke offentlig forståelse for behovet for medisinske mottiltak, slike som pan-influensa- eller pan-koronavirus-vaksine. En nøkkeldriver er media, og økonomien følger hypotesen. Vi må bruke den hypotesen til vår fordel for å komme til det virkelige problemet. Investorer vil svare hvis de ser profitt på slutten av prosessen.»

Dette er forhåndsvarsla bioterror uttalte Peter Doszak, president for EcoHealth Alliance. Akademi for vitenskap 2015.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/books/NBK349040/

Hva gikk feil? spør dr. Martin og gir følgende svar:

– NATUREN ble kapra i vitenskapens navn basert på den formbare CoV-modellen og  brukt til  uetisk gain of function–manipulasjon. 1965

– «VITENSKAP» ble kapra av offentlige etater for bruk til forsvar og sivil kommersiell vinning. Fauci sin jakt på «universell vaksine» uten moralsk overblikk.

– MORALEN ble kapra for å tvinge en befolkning til å akseptere  et «medisinsk mottiltak» under illusjonen av å «gjøre din del for å hjelpe menneskeheten».

 MENNESKEHETEN ble kapra for å akseptere å miste friheten uten noe som helst samtykke.

Dr. Martin vil ikke ha mer gain-of-function, ikke mer vaporisering av naturen og ikke mer korporativ finansiering med mindre de blir gjort ansvarlige for alt de påfører av skade.

På dette toppmøtet Dr. Ciro Isodoro tok også for seg at Covid-19 ikke er en ny sykdom.

Flere talere snakka om bivirkninger av vaksinen, blant annet konsekvenser på forplantningsorganer for kvinner og menn, noe som kan peke i retning av intendert depopulasjon. To talere viste hvordan relevante og virksomme medisiner som hydroksyklorokin og ivermectin ble hindra brukt etter det globale koronautbruddet. Dr. Arne Burkhardt konkluderte sitt innlegg med at vaksinene har ført til fysisk svekkelse, nevrologiske skader, personlighetsforandring, hemma pubertetsutvikling og tidligere aldring.

Christina Anderson er stolt medlem av det hun kaller den lille, frynsete minoriteten. Her er en kort oppsummering av hennes innlegg:

I begynnelsen prøvde de å isolere oss alle ved å sette oss i en tilstand av psykologisk krigføring, men de har ikke lyktes. Målet er å gjøre våre demokratiske stater til totalitære samfunn. Ta fra oss frihet, demokrati og lover. Nå er vi en stor familie som ser. Covid var en testballong for å se hvor langt de kunne gå for å få frie mennesker til å underkaste seg.

Hver løgn har blitt repetert. De har bestemt seg for å gjennomføre planene sine. De prøvde å ta fra oss vår identitet, til og med vår seksuelle identitet. Koronaen hadde ingen ting med folkehelse å gjøre, men med å gjøre oss til en totalt kontrollerbar masse. Det er ingen grunn til å rasjonalisere og unnskylde det regjeringene rundt omkring gjør. Globalistene har ingen gode intensjoner. Du kan ikke samtykke deg til å hindre tyranni. 

I et utkast til koronakomiteens rapport på 46 sider er hver eneste løgn repetert er bivirkninger nevnt en gang, men ikke slik vi skulle tro. Sitat: «Komiteen forventer at medlemsstatene, EU-kommisjonen og produsentene av «vaksinene» til å kommunisere tydeligere uønska bivirkninger på en orkestrert måte for å hindre spredning av desinformasjon og falske nyheter.»

Jeg ønsker å bli så fri at mine handlinger blir rebelske. Jeg vil fortsette å kjempe mot den globale eliten. Vi eksponerer deres planer. Vi vil ikke bli beskyldt av våre barnebarn for at vi ikke sto opp. Jeg er overbevist om at vi nå er så mange at det ikke vil skje. Min viktigste jobb er å bryte det psykologiske misbruket, bruke min stemme til å eksponere deres stemmer og gi folket verdi.

Som artikkelforfatter ønsker jeg å bruke min stemme for å bidra til å bryte den risikable kursen de fleste av våre ledere har kasta seg på. Da kan følgende sluttkommentarer kanskje vekke noen tanker:

BlackRock topper listen av verdens rikeste foretak. De er en av de tre største andelseierne i Pfizer, Johnson&Johnson og Merck.. BlackRocks øverste leder er Larry Fink, og han er i styret i World Economic Forum.

Robert Kennedy kaller koronavaksinene verdiløse og dødelige.

Noen har sagt at Covid-19 er våpenet og 5G er kula.

Forrige artikkelEt lukket system
Neste artikkelSivile i Donetsk lever i konstant frykt for ukrainsk bombing