Dårlig dag for Ukraina

0

Av Alexander Mercouris, The Duran.

Alexander Mercouris er en av dem som følger krigen i Ukraina svært tett. Er han i tvil om hvordan han skal tolke nyhetene sier han det. Kritikerne vil hevde at han er pro-russisk, men i disse tider er jo det en karakteristikk man får dersom man ikke tror alt som kommer fra NATOs propagandamaskin. I tider som disse ser vi det som enda viktigere enn ellers å bringe andre informasjoner, analyser og tolkninger enn dem som ligger til grunn for krigshysteriet. Og i krigståka er det svært vanskelig å få oversikt. Skal man tro norsk presse har Ukraina seiret i denne krigen i et helt år allerede.

Vi har advart mot denne krigen siden våren 2014, ikke minst fordi den svært lett kan føre til en kjernefysisk krig. Og krigen er allerede en krig mellom NATO og Russland på ukrainsk jord. Det skjønner enhver som ikke har skylapper for øynene.

Her oppsummerer Mercouris situasjonen etter at Russland skadet utskytingsrampene for Patriot-missilene ved Kiev og kampene ved Bakhmut:

Se også: Bakhmut Defences Disintegrate

Andre tilsvarende kanaler som det kan være interessant å følge:

The New Atlas.

Military Summary

Forrige artikkelFlorida forbyr permanent alle COVID-19-maske- og vaksinepåbud i skoler og bedrifter
Neste artikkelDen falske lærdommen om lockdownskepsisen