Dr. Aseem Malhotra: Vi klarte det! Pfizer til retten!

0

På Twitter skriver kardiolog Dr Aseem Malhotra at Pfizer nå må møte i Sør-Afrikansk høyesterett hvor internasjonal ekspertise og ledende medisinsk fagpersonell krever en umiddelbar rettslig vurdering av mRNA-vaksinen som hevdes å være både utrygge og ineffektive:

Advokatene som representerer menneskerettighetsgruppen Freedom Alliance of South Africa (FASA) forteller at det rettslige varslet ble sendt høyesterett i Sør Afrika, Pretoria 23.03.23 sammen med dataanalyser som viser sammenheng med økt dødelighet hos covidvaksinerte sammenlignet med uvaksinerte både som følge av Covid og ikke-Covid relatert død.

FASA ber om en rettslig vurdering av godkjenningsprosessen omkring Pfizers mRNA-vaksineautorisasjon med tanke på hvorvidt denne kan ha vært ulovlig. 
Dersom man lykkes, kan dette medføre at Covid-mRNA-vaksinene fjernes fra det Sør-Afrikanske markedet med konsekvenser for det globale markedet.

https://theprint.in/world/british-indian-medic-backs-legal-review-of-covid-vaccine-in-south-africa-high-court-2/1482253/

https://dailytelegraph.co.nz/news/south-african-court-action-to-stop-use-of-pfizer-mrna-jabs-could-have-global-implications-expert/


15. april går The Spotlight Conference 2023 av stabelen i Stavanger. Dr. Aseem Malhorta skal delta med foredraget:

Tackling the health misinformation mess through REAL evidence based medicine 

Forrige artikkelSpøkelsesskipet og Nord Stream
Neste artikkelMarco Rubio kommer tilfeldigvis med et godt argument mot hegemoniet til US dollar