Dr. Aseem Malhotra: Vi klarte det! Pfizer til retten!

0

På Twitter skriver kardiolog Dr Aseem Malhotra at Pfizer nå må møte i Sør-Afrikansk høyesterett hvor internasjonal ekspertise og ledende medisinsk fagpersonell krever en umiddelbar rettslig vurdering av mRNA-vaksinen som hevdes å være både utrygge og ineffektive:

Advokatene som representerer menneskerettighetsgruppen Freedom Alliance of South Africa (FASA) forteller at det rettslige varslet ble sendt høyesterett i Sør Afrika, Pretoria 23.03.23 sammen med dataanalyser som viser sammenheng med økt dødelighet hos covidvaksinerte sammenlignet med uvaksinerte både som følge av Covid og ikke-Covid relatert død.

FASA ber om en rettslig vurdering av godkjenningsprosessen omkring Pfizers mRNA-vaksineautorisasjon med tanke på hvorvidt denne kan ha vært ulovlig. 
Dersom man lykkes, kan dette medføre at Covid-mRNA-vaksinene fjernes fra det Sør-Afrikanske markedet med konsekvenser for det globale markedet.

https://theprint.in/world/british-indian-medic-backs-legal-review-of-covid-vaccine-in-south-africa-high-court-2/1482253/

https://dailytelegraph.co.nz/news/south-african-court-action-to-stop-use-of-pfizer-mrna-jabs-could-have-global-implications-expert/


15. april går The Spotlight Conference 2023 av stabelen i Stavanger. Dr. Aseem Malhorta skal delta med foredraget:

Tackling the health misinformation mess through REAL evidence based medicine 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSpøkelsesskipet og Nord Stream
Neste artikkelMarco Rubio kommer tilfeldigvis med et godt argument mot hegemoniet til US dollar