USA frykter at det skal bli en fredsavtale i Ukraina

0

Avisa Bloomberg skriver at USA frykter at det skal bli en fredsavtale i UKraina. Washington har innsett at verden er trøtt av denne krigen og frykter at krigstrøttheten skal føre til at det blir et internasjonalt press for å godta den kinesiske fredsplanen.

Talsmann for det nasjonale sikkerhetsrådet i USA, John Kirby, sa i et intervju at våpenhvile og fred i Ukraina nå er «uakseptabelt».

Med dette har USA ikke bare vist at de er tilhengere av at enda flere ukrainere skal dø, men også avkledd alle som hevder at dette først og fremst er en krig som ukrainerne fører for sin nasjonale uavhengighet. Kirby har i en setning vist hvem det er som styrer denne krigen og hvem som ikke ønsker fred.

Forrige artikkelOpprøret mot Macron i Frankrike fortsetter
Neste artikkelMekanismen bak den nye bankkrisa i USA