Sluttspillet til bankkrisa er hyperinflasjon og valutakollaps

0

En etter en kollapser finansinstitusjonene som milliarder av mennesker er avhengige av for å drive forretninger og leve sine liv. Miles Franklin Precious Metals sin eier og administrerende direktør Andy Schectman, som har vært en fremtredende skikkelse i finansnæringen i mer enn 25 år, advarer om at sluttspillet til denne økonomiske tumulten vil være hyperinflasjon.

Av Ethan Huff, Natural News.

Schectman ble intervjuet av Mike Adams, på hans Situation Update-program denne uken for å diskutere den nylige kollapsen av Silicon Valley Bank (SVB), Signature Bank og andre banker som Credit Suisse, som enten allerede har eller er på randen av å implodere. Det Schectman delte, det er ikke for sarte sjeler, men dette er heller ikke noe man vil være uvitende om når korthuset faller.

På samme måte som det som skjedde under den store depresjonen og i Weimar-Tyskland, er den finansielle Ponzi-svindelen* (forklaring nederst) kjent som fraksjonert bankvirksomhet, i ferd med å nå slutten av enda en av sine dødsspiraler – men denne gangen kan det være den siste, noe som resulterer i at en digital, sentralbankkontrollert kryptovaluta som CBDC vi fortsetter å høre om, blir utløst.

Basert på det som har skjedd den siste uken i finanssektoren, er Andy Schectman og Mike Adams – og denne skribenten (Ethan Huff) – enige om at USAs banksystem, så vel som de over hele Europa som drives av sentralbank-globalister, faller nå i fra hverandre. Og for den gjennomsnittlige personen vil livet endre seg dramatisk.

«Det er ingen statsleder som har noen som helst anelse om hvordan man skal håndtere finans, risiko, økonomi eller bankpolitikk» kommenterte Adams. «Fra banksjefene i Silicon Valley til regjeringer og finanssjefer er de alle 100 % Woke-klovner som er besatt av deres kult med wokeisme, men som ikke har noen interesse for risikovurderinger eller finansiell diversifisering».

Dette ender med total kollaps

Moderne finans er et komplisert emne, og Andy Schectman bryter det hele ned i deler som de fleste lett kan fordøye. Han avslører hvordan penger faktisk er gjeld i forkledning. Han avdekker også opp-og-ned-syklusene som har plaget vårt økonomiske system, helt siden sentralbanksjefene overtok det i 1913 med opprettelsen av det private Federal Reserve-systemet.

Før det var penger faktisk penger. Og frem til 1970-tallet ble til og med våre Federal Reserve-sedler støttet av gull – men ikke nå lenger. Dagens dollar støttes av absolutt ingenting, og det derfor «Fed» (Federal Reserve) slipper unna med å skrive ut uendelige mengder av dem.

Når penger bare er papir fra trykkpressen, er de ikke verdt mer enn pengene i Monopol-spillet vi alle spilte som barn. Og etter hvert som flere våkner opp til denne sannheten, vil mistillit til systemet vokse, flere mennesker vil begynne å konvertere pengene sine til ting som faktisk har verdi, og resten vil være historie.

Se på episoden om «Situasjon Update» (video i originalartikkelen) (Link også her: https://www.brighteon.com/44f7c508-fdc1-4ad2-983a-a0cde648305d ) som en intro om hvordan dette kollapsende systemet fungerer. Du vil oppnå en større forståelse av markedets boom-bust-syklus, årsaken til inflasjonen, hvorfor Federal Reserve senker renten bare for å heve den senere, og hvordan dette ender.

«Østerrikerne vet at inflasjon er veksten i den virkelige pengemengden», skrev en kommentator om forskjellen mellom østerriksk økonomi og keynesiansk økonomi, hvor sistnevnte er det som underbygger det amerikanske finanssystemet.

«Prisveksten er forskjellig – hvor mange dollar bestemmer prisen på hvor mange varer? Da Federal Reserve-kabalen nettopp erklærte at de ville «sikre» hvert bankinnskudd, lovet de å doble pengemengden, omtrent 20 billioner dollar akkurat nå!».


*Ponzi-svindel eller Ponzi-opplegg, er en type investerings-svindel som er en variant av pyramidespill. Konseptet er oppkalt etter den italienske svindleren Charles Ponzi som på begynnelsen av 1900-tallet sto bak et av historiens mest omfattende bedragerier. Kilde: Wikipedia.


Fra Natural News, publisert 16 mars 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og videointervju med Andy Schectman i originalartikkelen.
Originalartikkel: The endgame of the banking crisis is hyperinflation and currency collapse: WATCH as Andy Schectman explains.


Les også: Bankkollapsen i USA – hvorfor kommer den?

Etter Silicon Valley er det nå tur for kollaps i Credit Suisse og enda et tap for Oljefondet?

Forrige artikkelHør Pål Steigan om penger og bankkrise
Neste artikkelSønnen fikk diagnosen barneautisme og AD/HD: – Jeg skulle få ham frisk!
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.