USA: Forslag i Kongressen om å avslutte krigen i Ukraina

0

Floridas representant Matt Gaetz har fremmet en resolusjon i Representantenes hus for å avslutte amerikansk militær og økonomisk bistand til Ukraina,. Den er støttet av 10 andre republikanere i Representantenes hus. Dette skriver magasinet Newsweek.

I «Ukraine Fatigue Resolution» ber Gaetz USA om å «avslutte sin militære og økonomiske bistand til Ukraina og oppfordrer alle stridende til å oppnå en fredsavtale».

«President Joe Biden må ha glemt sin spådom fra mars 2022, da han antydet at å bevæpne Ukraina med militært utstyr vil eskalere konflikten til «Tredje verdenskrig,» sa Gaetz i en uttalelse til Newsweek .

«Amerika er i en tilstand av styrt tilbakegang, og det vil forverres hvis vi fortsetter å blø skattebetalernes dollar til en krig i utlandet,» fortsatte han. «Vi må suspendere all bistand til krigen i Ukraina og kreve at alle stridende i denne konflikten oppnår en fredsavtale umiddelbart.»

Representanten Rosendale tvitret:

Det en slik resolusjon i det hele tatt fremes og at den har så mange som ti representanter bak seg er et solid tegn i tida. Det nærmer seg valgkamp, og når skattebetalernes penger øses ut slik som nå til en krig amerikanere flest ikke er opptatt av, vil Ukraine Fatigue, «Ukrainatrøtthet», begynne å melde seg hos noen hver.

Forrige artikkelFHI: – Det har vært usikkert hele veien hvor effektivt det er å be folk bruke munnbind
Neste artikkelSjefredaktør i M24 refser Hellkonferansen