Tanksgiving

0
Av Niels Gerhard Johansen

Av Niels Gerhard.

«Den russiske bjørnen» sier «no thanks» og ødelegger våpnene som Ukranium skulle ha vunnet krigen med for lenge siden. Men hva gjør det når det er mer å få. Vestlige misledere står i kø for å sende flere tanks. 

Alle vet krigen er tapt for pressetidengrad Zelenskvis, men poenget er jo heller ikke å verne folket i Ukranium, men å skade Russland så mye som mulig. Dessuten er det jo kjipt å få skylden for tapet fordi man ikke var med på tanksgivinglaget…

Vi nordmenn kan som alltid glede oss over våre landsmenn fortreffeligheter og Jeans Stolenburger sørger for feel-good-følelsen når tyske tanks enda en gang ruller mot øst. For som han sier:

«Jo fler våpen, jo mer fred…»

Vennlig hilsen 

Niels Gerhard Johansen

Samfunnsengasjert satirekunstner

Forrige artikkelRussland vurderer gassunion med Pakistan og India
Neste artikkelOg nå er jeg også dette: en ekstremist!
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website