Etter «vaksinene»: «57 ganger økning i spontanaborter»

0

Studie etter vaksine: 1200 ganger økning i menstruasjonsavvik, 57 ganger økning i spontanaborter, 38 ganger økning i fosterdød.

Covid VAERS-tallene som påvirker kvinner, graviditet og dødfødsler er langt verre enn den totale befolkninga.

Dr. James Thorp er sertifisert spesialist i fostermedisin var medforfatter av en artikkel som ifølge ham snart skal publiseres som artikkel i et stort fagfellevurdert medisinsk tidsskrift. Han og de andre forskerne har brukt myndighetenes data for å sammenligne virkninger etter covid-19-vaksinene med virkninger etter influensavaksinen. De fant en 1200 ganger økning i menstruasjonsavvik og en 57 ganger økning i spontanaborter. Det er også en 38 ganger økning i dødfødte eller fosterdødsrater.

Dr. Thorpe sier:

«Vi sammenlignet bivirkninger av covid-19-vaksinen over 18 måneder med influensavaksinen over 282 måneder. FDA og CDC, dette er statlige data, og de bruker en fareterskel. Vi gjorde det nøyaktig og fulgte deres strenge anbefalinger. Vi fant en 1200 ganger økning i alvorlige menstruasjonsavvik, en 57 ganger økning i spontanabort, en 38 ganger økning i fosterdød eller dødfødsler. Og vi fant 15 andre store svangerskapskomplikasjoner som alle langt oversteg CDC og FDAs sikkerhetsverdier. Vi kan framskaffe mer enn 30 andre fullstendig uavhengige kilder globalt som bekrefter funnene våre i detalj. Og hvis det ikke er dårlig nok; dette inkluderer Pfizers egne interne data.»

Dr. Thorpe ble intervjuet om dette av Tucker Carlson:

Dr. Thorpe kaller det som har skjedd i forbindelse med disse eksperimentelle «vaksinene» for den største skandalen i medisinens historie.

Vi har foreløpig ikke registrert noen kommentarer til studien fra vaksineprodusentenes eller myndighetenes side.

Forrige artikkelSluker kameler på tvers for å støtte regimet i Ukraina
Neste artikkelForslag i Kongressen i USA: – Trekk troppene ut av Syria
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).