Balloon race in the Wild West

0

Av Niels Gerhard.

Værballonger driver for vær og vind og lever sitt fredelige liv i halv satelitt-høyde.

Men nylig kom en kinesisk værballong i hardt vær da den drev over «Det Ville Vesten», der de skyter først – og hvis du er heldig – spør etterpå.

Amerikanerne synes ikke det var grunn til å spørre denne gangen for de var sikre på at ballongen spionerte på dem. De fleste synes sikkert at en ballong i halv satelitthøyde virker som en lavteknologisk måte å spionere på, men da skal de vite at amerikanernes hemmeligheter er så store at de fint kan ses fra slik høyde…

Vi skal prøve å mane amerikanerne til besindighet med det gode gamle ordspråket «man skal ikke skyte med granater når man selv henger i en ballong», for det er mye som er litt vel oppblåst på den andre siden av dammen…

Vennlig hilsen

Niels Gerhard

Samfunnsengasjert satirekunstner

Forrige artikkelJordskjelv i Syria og Tyrkia
Neste artikkelPepe Escobar: Russland vil ydmyke Nato fullstendig i den nærmeste fremtid
Niels Gerhard Johansen
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website