Whitney Webb avslører makten før og nå

0
Whitney Webb i intervju med Clayton Morris på Redacted

Av Marie Rørvik.

Whitney Webb er en 33 år gammel uavhengig journalist, forfatter og podcaster. Hun er fra Florida, men bor i Chile. I 2019 vant hun Serena Shim Award for kompromissløs integritet i journalistikken. I september 2022 ble boken «One Nation under Blackmail» lansert. Den har undertittel “The Sordid Union Between Intelligence and Crime that gave Rise to Jeffrey”. Den ble så omfattende at den er utgitt i to volum, hver på ca. 500 sider og skal være solid dokumentert.

Jeg skriver dette ut fra tre intervjuer jeg har hørt med W. Webb, det ene er med Glenn Beck. Han hevder at dette er det viktigste intervjuet han har hatt i sin lange karriere.

Bøkene går inn i det nesten hundre år gamle forholdet mellom både amerikansk og israelsk etterretning og hvordan de etter 2. verdenskrig kom i samarbeid med organisert kriminalitet.  De utviklet en seksuell utpressingstaktikk for å vinne makt. Webb avslører i hvilken grad Epsteins aktiviteter ble statsstøttet gjennom en utforskning av hans etterretningsforbindelser.

Jeffrey Epstein infiltrerte alle sektorer med makt. Kontaktene hans var milliardærer, våpenhandlere, kunsthandlere, filmdirektører, journalister, politikere, kongelige, banker og Silicon Valley. Epstein hadde spesielle bånd til Bill og Hillary Clinton.

Mediene har fokusert på sex-affærene til Epstein. Webb har satt blikket på den økonomiske kriminaliteten han var involvert i fra 1970-årene. Han deltok i flere korrupsjonsnettverk samtidig, men mediene ble hindra fra å snakke om annet enn sex-forbrytelsene som skjedde fra 2000 – 2006. Toppfolk i Kongressen og Senatet kjente til hva Epstein drev med. En av strategiene hans var å få folks grusomme handlinger på tape eller å gi dem penger så han kunne styre dem.

Les artikler på steigan.no om Jeffrey Epstein

Webb vier en del oppmerksomhet til Ghislaine Maxwell sin far, Robert Maxwell. Han var involvert i mye og spilte en avgjørende rolle for å undergrave US National Security. Det ble tilrettelagt av statsmenn som Henry Kissinger og andre som favoriserte globalt styre. De vil ikke at USA skulle ha monopol på makt, mener Webb. Er Biden en god oppfølger?

Maxwell var en mediemogul med kontakt til både KGB, britisk og israelsk etterretning og et prosjekt kalt Iran Contra. Han flytta til New-York og brukte barna sine til å bygge et Kennedy-liknende dynasti. På 1980-tallet ble Jeffrey Epstein ofte sett på kontoret til R. Maxwell i England.

Webb: De har nå vendt seg fra strategiene til Epstein med seksuell utpressing til elektronisk utpressing. I flere 10–år har etterretningsorganisasjoner vært helt ute av kontroll og i symbiose med organisert kriminalitet. Utgangspunktet kunne være strategis nyttige for de det var satt til å tjene, men etter hvert ble det ikke troskap til annet enn å øke egen makt og økonomi, f.eks. China Gate i Clinton-administrasjonen. Epstein skal ha vært en mester i hvitvasking av penger for mektige folk.

Whitney Webb i samtale med Reiner Füllmich i 2021:

“Vi skal merke oss at det er de mest ubevisste folkene i verden som nå forsøker å lage en digital bevissthet med det de kaller AI (artificial intelligence / kunstig intelligens, o.a.). Det må gå galt. Å prøve å kopiere bevissthet, må skyldes stor arroganse. Til og med prøver de å gi inntrykk av at ingen kan rømme fra deres samfunnsforandringer.”

Les og se: Djevelen er i detaljene

WW er ettertrakta intervjuobjekt på frie mediekanaler. I tillegg til Glenn Beck og Reiner Füllmich har hun nylig blitt intervjua av Clayton Morris på Redacted, der de tar for seg hvordan dypstaten kontrollerer oss alle.

Vi lever i en ekstrem tid på mange måter. Kan Whitney Webb sin journalistikk få fart på nedbryting av den illegitime makten slik at realiteter kan få plass i mediene?

Forrige artikkelOm den tankekriminelle Kjartan Fløgstad
Neste artikkelHvor mange bivirkninger må til før covid-19 vaksinene stoppes?