Hvorfor jeg er glad Joe Biden slo Donald Trump

0

2022 er over og vi nærmer oss halvveis i president Bidens første periode. Det er sannsynligvis et godt tidspunkt å snakke om alle de fantastiske tingene han har gjort for verden og minne oss selv på hvor ille det ville vært hvis valgresultatet hadde blitt annerledes i november 2020.

Av Caitlin Johnstone, 23. desember 2022.

Her er de syv viktigste grunnene til at jeg er veldig glad for at Joe Biden vant valget i stedet for den onde, skumle Donald Trump.

1. Trump ville ha fortsatt å misbruke innvandrere og holde barn i bur

Takk og lov for at det er over nå!

2. Trump normaliserte og hvitvasket nynazister

Nynazister! Kan du tro det? Faktiske nynazister! Hvorfor skulle vi i det hele tatt kjempe en verdenskrig bare for å snu og begynne å bli kosete med nazister?

3. Hvis Trump hadde vunnet, ville krigen i Jemen fortsatt vært i gang

Jeg er så takknemlig for at Joe Biden vant, slik at han kunne oppfylle sitt valgkampløfte og få slutt på det verste massemordet i verden i dag.

4. Uten president Biden ville atomavtalen med Iran fortsatt vært død

Noe av det farligste Trump gjorde under sitt presidentskap var å oppildne spenningene i Midtøsten ved å rive i stykker JCPOA. Takk og lov for at han ikke vant, ellers ville ikke Biden ha vært i stand til å ordne opp og gjenopprette avtalen slik at spenningene kan begynne å de-eskalere.

5. Trump ville ha fortsatt å blåse opp USAs allerede oppblåste militærbudsjett

Heldigvis har vi president Biden i spissen, som forstår at militarisme bare fører til mer krig, og at alle de hundrevis av milliardene bedre kan tjene det amerikanske folket hjemme.

6. Roe v Wade ville vært død hvis Trump hadde fått en ny periode

Heldigvis fulgte det amerikanske folket Det demokratiske partiets advarsler og forhindret USA fra å bli et pinlig tilbakestående puritansk teokrati der kvinner blir tvunget til å bære graviditeter til termin.

7. Trump ville trolig ha dratt oss mot randen av tredje verdenskrig nå

Den gale bastarden ville sannsynligvis fått oss til å stirre ned i munningen til kjernefysisk Armageddon hvis han hadde vunnet gjenvalg.

Takk Gud for at han ikke vant!

Yessir, det er sikkert mange grunner til å være takknemlig for at ting ble som de ble, den avgjørende novemberdagen. Tre ganger tre hurra til mannen som reddet oss fra den forferdelige skjebnen til det som kunne ha vært! Tre ganger tre hurra for president Trump!

Jeg mener Biden.

President Biden.


Why I’m Glad Joe Biden Beat Donald Trump

Oversatt for Steigan.no av Hans Snøfjell.

Forrige artikkelSunak foreslår lover for å si opp lærere og sykepleiere for å streike
Neste artikkelSaudi-ledet koalisjon drepte og skadet over 3000 jemenitter i 2022
Caitlin Johnstone er en australsk journalist og blogger. Hun skriver på sine nettsider at artikelene hun signerer stort sett er blitt til i dialog og samarbeid med ektemannen Tom Foley. "Det virker ganske åpenbart for meg at arten vår er på vei mot katastrofe hvis vår oppførsel i stor skala forblir diktert av systemer der mennesker og nasjoner konkurrerer med hverandre om makt og profitt i stedet for å samarbeide med hverandre til beste for alle. Jakten på profitt for sin egen skyld dreper biosfæren vår og agendaen for unipolar dominans driver oss stadig nærmere atomkrig, så jeg finner det ingen overdrivelse å si at selve vår overlevelse avhenger av å forlate kapitalismen og imperialismen til fordel for samarbeidsbaserte samfunnsmodeller."