«To be or not to be informed»

0

«Virkelig visdom er å vite hva en ikke vet»

Sokrates (ca. 470–399 f.v.t.)

Vennlig hilsen

Niels Gerhard

Forrige artikkelBernie Sanders trakk forslag som skulle stanset støtten til folkemordet i Jemen
Neste artikkelNATO ønsket aldri fred i Ukraina – Minsk-avtalene skulle bare kjøpe tid ifølge Merkel
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website