Et betydelig antall av forsøksdyrene fikk skjelettskader etter mRNA-vaksine

0

Judicial Watch kunngjorde 13. desember 2022 at de hadde mottatt 699 sider med journaler fra Department of Health and Human Services (HHS) angående data Moderna sendte inn til Food and Drug Administration (FDA) om sin mRNA COVID-19-vaksine. Dokumentene viser at et «statistisk signifikant» antall rotter ble født med skjelettdeformasjoner etter at mødrene deres ble injisert med vaksinen. Dokumentene avslører også at Moderna valgte å ikke gjennomføre en rekke standard farmakologiske studier på laboratorieforsøksdyrene.

Judicial Watch fikk tilgang til dokumentene etter å ha reist sak etter Freedom of Information Act (FOIA).

Registreringene inkluderer en «ikke-klinisk oversikt» utarbeidet av Moderna og sendt til FDA for godkjenning av vaksinen som avslører at en rekke rotter ble født med skjelettdeformasjoner, kjent som «bølgede ribben» og «ribbenknuter», etter at mødrene deres hadde blitt injisert med mRNA-vaksine.

Modernas eget sammendrag viser at det var en serie tester de ikke hadde foretatt.

Et av vedleggene til Modernas rapport sier at:

mRNA-partikler distribueres også til benmarg, hjerne, øyne, hjerte, lever, lunger, mage og testikler.

En separat studie indikerer at mRNA-1647-partiklene injisert i rotter ble «observert i muskel (dvs. injeksjonsstedet), etterfulgt av lymfeknuter og endringer av milten, noe som tyder på at mRNA-1647-fordelingen fordeles i kroppen via lymfestrømmen.»

«Disse tidligere skjulte registreringene om COVID-19-vaksinesikkerhets- og effektstudiene reiser en rekke urovekkende spørsmål,» sa Judicial Watch-president Tom Fitton.

«Det faktum at det har har vært nødvendig med et føderalt søksmål for å få tilgang til dette materialet er nok en skandale.»

Forrige artikkelDet globale forbruket av kull setter nye rekorder
Neste artikkelIndia ignorerer Vestens sanksjoner mot Russland