Under lupen – et nytt syn på medisin og folkehelse

0
Ryan Cole i Oslo

Av Ryan Cole.

Ryan Cole holdt dette foredraget på NLHFs Oslo International Conference.

Norwegian Doctors and Healthcare Workers’ Alliance (NLHF), tidsskriftet hemali og Organization for International Political and Scientific Ethics (IPSE), Sveits arrangerte en stor internasjonal konferanse i Oslo 19. november 2022.

Vi har omtalt konferansen her:

Epokegjørende internasjonal konferanse om erfaringene med covid-19 i Oslo – full medieboikott

Vi skal presentere foredragene hver dag framover. 

Ryan Cole, MD Klinisk patolog, administrerende direktør og medisinsk direktør Cole Diagnostics, Boise, Idaho, USA. Ryan Cole er dobbeltsertifisert patolog med spesialistutdanning fra Mayo Clinic med spesialkompetanse innen immunologi og virologi.

Som grunnlegger og klinisk direktør for Cole Diagnostics – et uavhengig medisinsk patologilaboratorium, som betjener klinikere over hele Idaho og utover – har Ryan Cole undersøkt over 500 000 tilfeller i hans omfattende 26 år med pasientfokusert praksis.

Som en sterk, frittalende stemme for integritet i medisin, har han vitnet i USAs senat, for flere statlige lovgivere, og han har dukket opp på utallige nasjonale og internasjonale medieprogrammer og også holdt foredrag i hele USA og over hele verden.

Ryan er styremedlem i Independent Doctors of Idaho, Pan American Alliance for Life, Unity Against Covid, Pandemic Health Alliance og ble valgt som lege til Idaho Central District Health Board (som veileder en million innbyggere) og er også et grunnleggende medlem av Global Covid Summit.


Se også:

Dr. Aseem Malhotra: Hvordan kurere informasjonspandemien om mRNA-vaksinene?

Forrige artikkelNå skal vi faktasjekkes enda mer – Google og YouTube skal bruke 130 millioner til kampen mot «desinformasjon»
Neste artikkelHva kan vi vente av Russlands vinteroffensiv i Ukraina?
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.