Purring! Ingen svar – nye spørsmål

0
Bildet til høyre er skjermdump fra TV2s Presseklubben

Til Adm. Dir. Camilla Stoltenberg og Ass. Dir. Espen Rostrup Nakstad

Jeg viser til mine åpne brev sendt til hver av dere (vedlagt) hvor jeg presenterte uomtvistelige bevis for at FHI og Helsedirektoratet, representert ved dere to, i snart to år har gitt to diametralt motsatte meldinger til det norske folket; 1) muntlig at mRNA-vaksinene er «trygge og effektive» og 2) skriftlig med tall og statistikker at mRNA-vaksinene er det stikk motsatte. 

Av Jan Terje Voilaas.

Jan Terje Voilaas

Les: Åpent brev til Camilla Stoltenberg

Åpent brev til assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad

I stedet for å kunngjøre en avklaring på dette punktet fortsetter dere som før; å markedsføre vaksinene som «trygge og effektive» og pumpe ut hundretusenvis av nye doser samtidig som oppdaterte statistikker forteller tydeligere enn noen gang DET STIKK MOTSATTE, at slagordet er lite annet enn en blank løgn, alternativt at offentlig statistikk er det. Det eneste dere har foretatt dere i denne saken er å fra 15 november stoppe daglig oppdatering av Covid-19 statistikker, angivelig av budsjettmessige årsaker.

Dagsferske tall fra FHI og SSB forteller at den katastrofalt høye overdødeligheten i Norge har fortsatt gjennom hele oktober og nærmer seg nå 6,000 flere døde en forventet siden 1 juli 2021, et tall som med dagens trend vil nærme seg 7,000 innen utgangen av 2022 og vil passere det totale antall norske krigsofre under HELE WW2, på under halve tiden. Og absolutt ingen vet hva situasjonen vil være om 4, 6 eller 8 år.

I dag, 22/11-2022, ble dokumentaren «Died Suddenly» vist for første gang. Selskapet bak denne produksjonen er forsikret mot ethvert søksmål mot dem for hva som her avsløres, så hvert eneste sekund av dokumentaren har blitt kritisk studert og dokumentert med fakta. Dokumentaren er mildest talt sjokkerende og bør ikke ses av barn og unge og heller ikke av dem som av ulike årsaker ikke tåler eller ønsker et høyspent virkelighetssjokk, men innholdet kan ikke imøtegås på et eneste punkt. For alle andre; jeg advarer like sterkt som jeg anbefaler: 

https://www.brighteon.com/415870d4-09f3-43c2-8f1a-c6b15a523f48

Hva er løgn og hva er sannhet; «trygge og effektive» eller «offentlige Norsk statistikk»? Vel, det spørsmålet har vi allerede svaret på, så spørsmålet til FHI og Helsedirektoratet denne gang må derfor bli: – Hva må til for at dere stopper denne galskapen; 10,000 døde, 100,000 døde, eller 1,000,000 døde?

Jeg har også to spørsmål til øverste politisk ledelse i KRF og FRP: – Hva er viktigst for KRF og FRP; tverrpolitisk enighet selv med titalls tusen vaksineskadde og flere tusen vaksinedøde som kun et kortsiktig resultat, eller det norske folkets langsiktige helse og sikkerhet? Hvor mange flere må skades og/eller dø før KRF og/eller FRP aktiverer selv et minimum av moralsk fornuft og setter foten ned?

Disse spørsmålene er i aller høyeste grad også gjeldende for et samlet norsk MSM (Main Steam Media).

Her er de oppdaterte norske statistikkene jeg viser til:


Les mer om vaksineskader på steigan.no

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKardiologer enige: vaksinene viktig eller primær årsak til uventet hjertesvikt
Neste artikkelKommuneleger vil ikke ta ny vaksinedose selv