Kardiologer enige: vaksinene viktig eller primær årsak til uventet hjertesvikt

0

«Covid mRNA-vaksinen har sannsynligvis spilt en betydelig rolle eller vært en primær årsak til uventede hjertestans, hjerteinfarkt, slag, hjertearytmier og hjertesvikt siden 2021 …» Dr. Aseem Malhorta, september 2022.

Av John Leake, Courageous Discourse.

Inntil den britiske kardiologen, Dr. Aseem Malhotra, uttrykte alvorlig bekymring for sikkerheten til Covid mRNA-vaksiner, var han en av de mest berømte legene i Storbritannia. I 2016 ble han kåret til Sunday Times Debretts liste som en av de mest innflytelsesrike personene innen vitenskap og medisin i Storbritannia på en liste som inkluderte professor Stephen Hawking. Hans totale altmetriske poengsum (mål på innvirkning og rekkevidde) av hans medisinske journalpublikasjoner siden 2013 er over 10.000, noe som gjør det til en av de høyeste i verden for en klinisk lege i denne perioden.

I de første dagene av covid-19-vaksinen i Storbritannia, tok han til orde for injeksjonene for allmennheten. I juli 2021 opplevde han imidlertid et forferdelig personlig tap som fikk ham til å revurdere skuddene – nemlig det plutselige og uventede dødsfallet til hans 73 år gamle far. Farens død ga ingen mening for ham fordi  han visste fra sin egen undersøkelse  at farens generelle helse og hjertehelse var utmerket. Som han sa det  i et nylig intervju :

Funnene som ble gjort i obduksjonen av ham sjokkerte meg virkelig. Det var to alvorlige blokkeringer i kranspulsårene hans, noe som egentlig ikke ga mening med alt jeg vet, både som kardiolog – en som har ekspertise på akkurat dette området – men også kjent med min fars livsstil og helse. Ikke lenge etter det begynte data å dukke opp som antydet en mulig sammenheng mellom mRNA-vaksinen og økt risiko for hjerteinfarkt fra en mekanisme for økende betennelse rundt kranspulsårene. Men på toppen av det ble jeg kontaktet av en varsler ved et meget prestisjefylt universitet i Storbritannia, selv kardiolog, som forklarte meg at det var et lignende forskningsfunn ved avdelingen hans, og at disse forskerne hadde bestemt seg for å dekke over det fordi de var bekymret for å miste finansiering fra legemiddelindustrien. Men det stopper ikke der. Jeg begynte så å se på data i Storbritannia for å se om det hadde vært noen økning i hjertestans. Faren min fikk hjertestans og plutselig hjertedød hjemme. Hadde det vært noen endring i Storbritannia siden vaksinen ble lansert? Og igjen var disse funnene veldig klare. Det har vært 14.000 ekstra hjertestanser på sykehus i 2021 mot 2020.

Jo mer Dr. Malhotra så på det, jo mer følte han den samme bekymringen for sikkerheten til mRNA-vaksinene som Dr. Peter McCullough hadde følt siden våren 2021. Den alarmerende forekomsten av plutselige, uventede dødsfall i siste halvdel av 2021 og de første åtte månedene av 2022 – spesielt blant de unge og spreke – styrket hans alvorlige bekymring og mistenksomhet.

I september 2022 – etter en grundig undersøkelse av det økende datavolumet – kom han til sin konklusjon:

Covid mRNA-vaksinen har sannsynligvis spilt en betydelig rolle eller vært en primær årsak til uventede hjertestans, hjerteinfarkt, slag, hjertearytmier og hjertesvikt siden 2021 inntil det motsatte er bevist.

Hans konklusjon, inkludert hans presise verbale formulering av den, var identisk med konklusjonen som ble trukket av Dr. Peter McCullough. Selv om de to legene til slutt etablerte kontakt for å sammenligne notater, kom de til sine konklusjoner basert på egne, uavhengige henvendelser,  før de snakket med hverandre.

Nylig  produserte  Vaccine Safety Research Foundation Until Proven Otherwise – en kort videodokumentar om de bekreftende funnene til disse to ledende kardiologene. Jeg tror det ikke er noen overdrivelse å si at den gripende, fire minutter lange videoen er et  MÅ SE for alle. Del det gjerne med familie og venner.

Hvis du bor i Dallas – eller tilfeldigvis befinner deg i Dallas – om kvelden 29. november 2022, vær så snill å delta på middagen for Dr. Malhotra og McCullough, arrangert av Vaccine Safety Research Foundation. Det vil garantert bli en fascinerende kveld med oppdagelser og samtaler – for ikke å snakke om en flott fest. Vi håper å se deg der. Klikk  HER  for å melde deg på arrangementet.


Dr. Aseem Malhorta var foredragsholder på den store internasjonale konferansen i Oslo 19. november 2022:

Epokegjørende internasjonal konferanse om erfaringene med covid-19 i Oslo – full medieboikott

Forrige artikkelSyriske kurdiske militante skyter raketter inn i Tyrkia og dreper tre
Neste artikkelPurring! Ingen svar – nye spørsmål
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.