Patologisk politikk

0

Av Svein Gustav Wilhelmsen

Folk har blitt frastjålet sin innflytelse på verden og blitt degradert til å fungere som passive mottagere av ensrettet informasjon, designet for å hjernevaske og programmere folk til aksept av patologisk politikk.

Makten har antatt form og funksjon av en allmektig apokalyptisk profet, som utformer politikk med formål å trene lydighet i befolkningen og slavebinde alt levende.

Den patologiske politikken kjennetegnes av unyanserte prekener om skapelsen av et kommende Utopia som medisin mot konstruerte trusselbilder. Makten forkynner at «enten er du med oss, eller mot oss».

Politikkens virkemidler hentes fra heltesagn, hvor folkets bevissthet fanges i uopphørlig kryssild mellom trusler om dommedag og visjoner om Utopia, og hvor alt reduseres til en kamp mellom motstridende ytterpunkter. Folket trer inn i en etterlengtet helterolle gjennom gjerninger som er selvskadende.

Sluttproduktet av maktens patologiske politikk er et løgnbasert og overfladisk samhold, som underkaster seg den umulige oppgaven med å realisere maktens skiftende visjoner om Utopia. Det er en evig utførelse av kollektiv selvskading i et vaklende narrespill på en scene i maktens møkkakjeller, der folket leker gjemsel med døden og lar seg brennmerke av injeksjoner, og tvinges til uendelig avlatshandel for å eksistere.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.