Fredrik Solvang og Forsvarets forskningsinstitutt i Bakvendtland

0
Skjermdump fra NRKs Debatten

Leserinnlegg.

Debatten ledet av Fredrik Solvang, 4. november, handlet om Forsvarets forskningsinstitutts (FFI) oppdrag fra regjeringen Solberg, om å forske på mulig ytre påvirkning av norske valg.

I dette tenkte scenarioet var det den norske grasrota, det vil si Nei til EU folket som det skulle forskes på, da de kunne bli forledet av ytre agenter. Gjerne russiske spioner. 

Det stemmer at vi har sett flere skumle agenter i kamuflasjedrakt luske rundt mjølkerampene, både i Balsfjord, Ytre Arna og på Finnskogen. Her bor de like skumle, og enfoldige norske Nei folkene. De med nisselua tredd nedover ørene og Nei til EU merke på traktoren. 

Det er klart at hvis slike fjøsnisser treffer på russiske valgspioner bak mjølkerampene kan norske valg veltes på et øyeblikk. Det skjønner sjøl en forsker fra Forsvarets forskningsinstitutt. Han skjønner det enda bedre når skattebetalerne, det vil si de samme fjøsnissene, over skatteseddelen må bevilge ham store summer for å fortelle dem I beste sendetid hvor farlige de er. 

Det er godt Forsvarets forskningsinstitutt kan vise oss hvilke store farer som lurer i grisgrendte strøk. For her kan en møte på russiske lurendreiere bare en går en tur til postkassa.

Og det er veldig bra at Fredrik Solvang, som mottar millionlønn fra de samme fjøsnissene  kan bidra til å mistenkeliggjøre dem i beste sendetid. 

Hvis en derimot frekventerer EU i Brussel, eller Davos og Geneve, hvor World Eonomic Forum (WEF) og Klaus Schwab, Børge Brende og 500 internasjonale byråkrater holder til, så trenger en ikke å frykte politisk påvirkning. Hverken av valg, grunnlov eller nasjonalt eierskap. 

At Klaus Schwab mener verden bør ledes av de multinasjonale selskapene som han har som partnere i WEF, er ingen trussel mot frie nasjonalstater som Norge. Heller ikke at Schwab fnyser når han uttaler ordet nasjonalstat, en institusjon han mener hører fortiden til.

Det er heller ingen trussel når den samme Schwab skryter av at han har god kontroll med regjeringer og regjeringssjefer i ulike land.

Så til EU og World Eonomic Forum kan vi trygt sende Støre, Solberg, Barth Eide,kronprins Haakon  og de andre disiplene som Schwab tar inn på sin private skole, kalt Young global leadership.

At det var Erna Solberg, som gjerne tar en tur til Brussel, Davos og Geneve, og som hoverer over norske EU motstandere, som har bestilt forskningen for å sverte den norske grasrota , er sikkert helt tilfeldig. Det kan i hvert fall ikke skyldes påvirkning utenfra. Erna er nemlig immun mot smiger og råd fra sjefsideolog Klaus Schwab og EU og andre som tilbyr henne internasjonale jobber.

Det er sikkert ingen hverken i Geneve eller Brussel  som har hvisket henne i øret at hun bør gi Forsvarets forskningsinstitutt midler til å sverte EU motstandere. Det har de ihvertfall ingen interesse av i EU.

Fra spøk til alvor. Vi utfordrer Forsvarets forskningsinstitutt, som er opptatt av å ivareta rikets sikkerhet. Hva med å forske på ytre påvirkning regjering og stortingsrepresentanter er utsatt for? De som allerede har gjort oss til et underbruk av Geneve og Brussel. 

Men dere får nok hverken forskningsmidler eller i oppdrag å forske på dem, så lenge bukken selv passer havresekken. 

13000 EU forskrifter har norske regjeringer tredd nedover hodet på den norske befolkningen, etter at folket sa Nei til EU.

Er det noen som burde blitt satt under lupen når det gjelder utenlandsk infiltrasjon er det nettopp politikerne som har gjort Norge til en koloni under et korrupt EU. Et EU som for øvrig er infiltrert av de samme  oligarkene som møtes i Davos. Noen som minnes Ursula van der Leyens nære kontakt med Pfizer CEO Borla? Pfizer er forøvrig også medlem i WEF.

Og såpass journalistisk gangsyn burde du også ha Fredrik Solvang, at du kunne stille spørsmålet om hvem som reelt sett daglig er utsatt for påvirkning utenfra? Det er ikke bonden i Ytre Arna, fiskeren i Balsfjord, eller Kari på Finnskogen. Mer nærliggende vil det være å se nærmere på slike som Ine Marie Eriksen Søreide, som for anledningen var med i Debatten på telefon fra Berlin. Surprise!  

Fra Berlin fikk hun arrogant og uimotsagt angripe Lundteigen og den norske grasrota. Du kunne kanskje spurt henne om hva slags påvirkning hun blir utsatt for, Fredrik Solvang?  Men det er kanskje ikke det du får en million kroner i lønn av regjeringskanalen for?

Forrige artikkelVar dommen om AMS-målerne en seier likevel?
Neste artikkelDe eier bankene, våpenindustrien, merkevarene, mediene og teknogigantene
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.