Verdens største helseskandale?

0

Grunnlaget for at mange vaksinerte seg ble bygget på en løgn.

Av Knut Lindtner.

I denne videoen på Twitter understrekes det helt sentrale poenget som nå går opp for stadig flere: I reklamen for å ta vaksinene ble argumentet brukt om at det var også av hensyn til andre at en skulle ta vaksinen. Det var for at en ikke skulle kunne smitte andre. Mange følte seg tvunget til å vaksinere seg av den grunn.

Også begrunnelsen for vaksinepasset som mange land ønske å gjennomføre bygget på dette argumentet: de som hadde tatt vaksinen var ikke smittefarlige for andre og kunne bevege seg fritt rundt i alle samfunnets møteplasser: institusjoner, skoler, butikker, offentlige kontorer barnehager, kulturarrangementer, idrettsbegivenheter osv. De uvaksinerte («spedalske») skulle ikke ha tilgang. De var på en måte ureine.

Begrunnelsen for denne planlagte diskrimineringen av de uvaksinerte var at de vaksinerte ikke spredt smitten videre, presis fordi de var vaksinert. Og så innrømmer Pfizer sjefen nå under denne høringen vi ser utdrag av i Twitter-videoen under at deres vaksine ikke var testet for dette.

Den var ikke testet for om den forhindret smitte av andre. Men denne innrømmelsen kommer etter at Pfizer har solgt flere milliarder vaksiner og at mange har fått sprøytet inn i kroppen et stoff de ikke ønsket, men følte seg tvunget til å ta.

Robert «Rob» Roos, er medlem av Europaparlamentet fra Nederland.

Vi kan ikke dy oss for å etterlyse faktisk.no, om de skal ettergå både myndigheter og de store mediene som helt ukritisk presset frem vaksinering med denne vaksinen som det nå viser seg ikke var skikkelig testet. De skriver på deres egen forside følgende om seg selv:

«Faktisk.no AS er en ideell organisasjon og uavhengig redaksjon for faktasjekk av samfunnsdebatten og det offentlige ordskiftet i Norge.»

Lenger nede på siden heter det imidlertid:

«Faktisk.no AS er eid av VG, Dagbladet, NRK, TV 2, Polaris Media og Amedia.»

De er altså ikke uavhengige selv om de påstår det selv. Både Dagbladet, VG, TV2. Polaris Media og Amedia er privateide og over noen av dem er det utenlandske eiere. Det er altså noen som finansierer dem og det er naturligvis de som kontrollerer dem, selv om de ikke legger seg opp i den daglige driften. Men hvis noen av de som jobber der skulle prøve å utfordre den rådende fortellingen om hva som faktisk skjer i verden, slik en løgn nå avsløres fra denne EU-komiteen, da ettergår naturligvis ikke Faktisk.no sine eieres løgnaktige fremstillinger fra 2 år tilbake. En fremstilling som ble pushet av mediene i månedsvis for å presse frem vaksinering

De holder klokelig kjeft om saken. Faktisk.no har her en fleskebit av en feilinformasjons-sak men vi skal vedde på at de ikke rører den med en ildtang.

Knut Lindtner
Redaktør

Denne artikkelen ble først publisert av Derimot.no.

Forrige artikkelKina: Xi gjør seg klar for den endelige nedtellinga
Neste artikkel– Jeg gjorde ikke “borgerplikten” min. Erna, vi er ikke ferdig snakka!