Tulsi Gabbard forlater Demokratene – kan ikke være med i et parti av krigshissere som driver anti-hvit rasisme

0
Grey line on black. Minimal design. Cover design template, business flyer layout, wallpaper

Tidligere Kongressmedlem og presidentkandidat Tulsi Gabbard kunngjorde 11. oktober 2022 at hun forlater Det demokratiske partiet, og hevdet at kollegene hennes er kontrollert av «krigshissere» som brenner for anti-hvit rasisme og er besatt av «feig wokeness».

Gabbard, som representerte staten Hawaii frem til hennes periode var over i 2021, la ut en videokunngjøring på Twitter tirsdag morgen.

Og hun var ikke nådig:

«Jeg kan ikke lenger forbli i dagens demokratiske parti som nå er under fullstendig kontroll av en elitær kabal av krigshissere drevet av feig wokeness, som splitter oss ved å rasifisere alle saker og brenne for anti-hvit rasisme,» sa hun.

Gabbard fortsatte med å anklage sitt tidligere parti for å demonisere rettshåndhevelse mens hun «beskytter(e) kriminelle på bekostning av lovlydige amerikanere», og sa at demokratene «tror på åpne grenser» og er villige til å «militarisere den nasjonale sikkerhetsstaten til å gå etter politiske motstandere.»

«Jeg tror på ei regjering som er av folket, av folket og for folket. Dessverre gjør ikke dagens demokratiske parti det. I stedet står det for en regjering som er av, av og for den mektige eliten,» fortsatte hun. «Jeg ber mine andre kolleger med sunn fornuft, uavhengige demokrater, om å slutte seg til meg og å forlate Det demokratiske partiet.»

Her er hele videoen med Tulsi Gabbards begrunnelse for sin utmelding av Det demokratiske partiet:

Forrige artikkelUstoppelig: JFK på Cuba – Putin i Ukraina
Neste artikkelKrigsbudsjett