Sjefskirurg i Florida: – 84 prosent økt risiko for hjerterelatert død hos menn 18-39 år

0
Joseph A. Ladapo, floridapolitics.com

Mens den norske regjeringen ønsker seg koronavaksiner for 1,9 milliarder neste år, finner en analyse 84 prosent økning i den relative forekomsten av hjerterelatert død.

Av Julia Schreiner Benito, redaktør i hemali.no

Den økte risikoen er beskrevet for menn 18-39 år innen 28 dager etter mRNA-vaksinasjon. 6. oktober viste statsbudsjettet for 2023 at regjeringen vil bevilge 1,9 milliarder kroner til ytterligere koronavaksiner. Dagen etter, 7. oktober, advarte sjefskirurgen i Florida mot dem.
Joseph A. Ladapo fraråder nå menn i alderen 18 til 39 å motta mRNA COVID-19-vaksiner. “De med hjertesykdommer, som myokarditt og perikarditt, bør være spesielt oppmerksomme”, lyder det i dette offentlige presseskrivet. Videre:
– Studier av sikkerheten og effekten av medisiner, inkludert vaksiner, er en viktig del av folkehelsen, sier Ladapo.
– Dette har fått for lite oppmerksomhet, og mange menneskers bekymringer har blitt avvist. Dette er viktige funn som bør kommuniseres, lyder det fra sjefskirurgen.

Ny anbefaling i Florida: fraråder mRNA hos unge menn


I det nevnte presseskrivet viser Dr. Joseph A. Ladapo til en ny veiledning for mRNA-vaksiner. Det skjer etter at den offentlige avdelingen for helse i Florida gjennomførte en såkalt selvkontrollert analyse. En metode som er utviklet for å evaluere vaksinesikkerhet.

Norsk lege reagerer

Her hjemme reagerer lege Ludwig Aigner på at det satses videre på videre mRNA-vaksinering. Nå spør han:

– Hvor er beviset for at mRNA-midler er vaksiner?
– Hva med bevisene for at disse ikke er vaksiner? Altså en vitenskapelig falsifisering av hypotesen.
– Hva er følgene av bevisenes stilling for politikken?


Se Hemalis lille film, møt nordmenn med vonde erfaringer:
– Slik ble livet etter mRNA


Finner 84 prosent økt risiko for hjerterelatert død


Analysen fant 84 prosent økning i den relative forekomsten av hjerterelatert død blant menn 18-39 år innen 28 dager etter mRNA-vaksinasjon. “Med god, global immunitet mot COVID-19, oppveies trolig fordelen med vaksinasjon av den unormalt høye risikoen for hjerterelatert død blant menn i denne aldersgruppen”, heter det i skrivet fra Florida Health.
Analysen fant at vaksiner som ikke er mRNA ikke ga forhøyet risiko for hjerterelatert død.

Florida har holdt seg foran den føderale regjeringen ved å følge vitenskap – ikke tvang. Kirurg Ladapo

Norsk lege: Kan ikke kalles vaksiner

I et tidligere intervju med Hemali, minner Lege Ludwig Aigner om definisjonen på vaksine fra Store medisinske leksikon:
«.. et preparat som brukes til å stimulere immunapparatet slik at den som vaksineres, blir immun uten å gjennomgå sykdom».
– Ikke «litt sykdom», eller «mindre sykdom» altså, men ingen sykdom..
Også hos Wortbedeutung.info -Vakzine, Medical dictionary, thefreedictionary.com og Wikipedia blir «vaksine» definert som over.

–mRNA-midler gir ikke nok immunitet. Gjennom vaksinehistorien har lang nok immunitet vart i flere tiår, eller livet ut. mRNA virker i noen måneder som lindrende medisiner mot alvorlig Covid-19 med lungebetennelse, derfor er mRNA å betrakte som et biologisk medikament, mener Ludwig Aigner.  (Artikkelen fortsetter nedenfor)


Hør PhD Torkel Snellingen, journalist i Hemali Guro Skjelderup og redaktør Julia Benito i Stavanger 1.11.:
Den hippokratiske ed, har legen glemt den?
Ytringsrommet, hvordan ble det så trangt?
De vaksineskadde, hvordan finner de veien videre?
Se programmet, meld deg på.


Video hadde 17 millioner visninger før YouTube fjernet den

27. juli 2020 sto sjefskirurg Joseph A. Ladapo med leger og forskere fra America’s Frontline Doctors (AFLD) på Capitol Hill i Washington DC. Anledningen var foreningens første toppmøte. Videoen fra møtet ble omtalt som “den mest virale videoen gjennom tidene” med 17 millioner visninger før YouTube fjernet den innen 24 timer.

Hør Ladapo i tale fra september 2021: – Jeg er beæret over å ha blitt valgt til Floridas offisielle sjefskirurg.

Kardiologen ivret for mRNA, men så døde faren hans

Den prisbelønte, britiske kardiologen Dr Aseem Malhotra var en av de første som promoterte COVID-19-vaksinene. Den gang så han ikke at mRNA kunne forårsake skade. Etter at hans vitale og sunne 73-årige far Dr Kailash Chand døde i juli 2021, insisterte sønnen på en obduksjon. Han ble sjokkert over funnene: uforståelige blokkeringer. De neste ni månedene søkte han svar. Nå har Malhotra fastslått at bevisene er overveldende for at vaksinerisikoen er rekordhøy. Spesielt med tanke på at koronasykdom nå ikke er mer dødelig enn vanlig influensa, uttaler han på plattformen Totality of Evidence.

Fagfellevurdert studie: Kurere med evidensbasert medisin, ikke feilinformasjon!

26. september 2022 ble Malhotras fagfellevurderte artikkel publisert i Journal of Insulin Resistance. Den lyder “Å kurere en pandemi av feilinformasjon om COVID-19 mRNA-vaksiner gjennom ekte, evidensbasert medisin.”
– Grunnen til å publisere i det tidsskriftet?
– Jeg bare sendt inn forskningen til én av de svært få medisinske tidsskrifter som ikke har bånd til legemiddelgigantene. Og som er uten reklame. De brukte tre måneder på å fagfellevurdere studien min, sa Malhotra til Totality of Evidence.

Portrett Aseem Malhotra
Aseem Malhotra er en anerkjent kardiolog. Da faren hans døde etter mRNA, ble han sjokkert over funnene etter obduksjonen.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert av hemali

Forrige artikkelKrigsbudsjett
Neste artikkelEn perfekt storm i USAs utenrikspolitikk