Londons ordfører: – Til vinteren kommer massesulten til Storbritannia, og folk vil fryse i hjel!

0
Tomme butikkhyller i England. Innfelt Londons ordfører Sadiq Khan

Massesult kommer til Storbritannia – sammen med folk som fryser inne i sine uoppvarmede hjem – med mindre regjeringen kommer med en løsning, ifølge Londons ordfører Sadiq Khan.

I en tweet sa Khan at han «ikke har sett noe lignende før,» og refererte spesifikt til løpende matprisvekst, skyhøye energikostnader, forsyningsmangel og andre forsyningskjedeproblemer.

«Vi går en vinter i møte hvor det for millioner ikke handler om å velge mellom å varme opp eller å spise, men tragisk nok ikke ha råd til noe av det. Dette kan ikke skje,» la han til, og la merke til at den britiske regjeringen «må gå inn slik at folk kan dekke sine grunnleggende behov.»

I gjennomsnitt kan briter forvente å betale oppover $4.292 for energi – dette til tross for et tak satt av energiegulatoren Ofgem tilbake i oktober 2021 på mindre enn halvparten av dette beløpet. (Les: Storbritannias matkrise og problemer i forsyningskjeden begynte for minst et år siden .)

Storbritannia er på rask vei mot total ødeleggelse

Hva, eksakt, Khan vil at den britiske regjeringa skal gjøre for å stoppe dette er fortsatt ukjent siden tjenestemenn allerede har bestemt seg for å slutte å gjøre forretninger med Russland, som leverer energi og energibaserte varer som gjødsel.

Storbritannia planlegger i bunn og grunn å sulte ut og fryse i hjel sine fattigste innbyggere mens de pøser ut milliarder på krigen mot Russland.

Den «venstresida» som støtter denne krigen bør tenke gjennom hva de er med på. Regnskapets dag vil komme.

Les også: Macron: «Det er slutt på overfloden!»

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelAvskaff NATO!
Neste artikkelGrunnen skjelver under Zelenskys føtter