James Corbett snakker med Frode Burdal Klevstul: ‘Bill Goats and the Forest’

0
Frode Burdal Klevstul og boka Bill Goats and the Forest

Det var en gang en skog som dekket en dal som strakte seg helt fra fjellet til havet.

Skogen var et spesielt sted, og ble beskrevet av de som kjente det som rolig og trygt; de som kjente skogen godt beskrev den som majestetisk og klok. Men ord var utilstrekkelige for å beskrive skogen, siden den eneste måten å kjenne skogen på var å oppleve skogen.

Det var et gammelt ordtak som sa at en dag i skogen ville rense sinnet for stress, en uke ville lindre kroppen for smerte, en måned ville befri hjertet fra dets sorg, og et år ville helbrede sjelen for dens byrder. Dette er hva skogen gjorde.

Alt var perfekt. Alt var i balanse.

Så kom Bill Goats med sine fjellgeit-lakeier. Bill Goats respekterte ikke balansen. Han ønsket å kontrollere livet. Han ønsket å være Gud.

Slik åpner eventyret ‘Bill Goats and the Forest’ i vår høyst uoffisielle oversettelse. For Frode Burdal Klevstul har gitt ut boka på engelsk. Den kan kjøpes fra nettstedet hans her: Bill Goats and the Forest website (BillGoats.com)

Dette fant James Corbett så interessant at han gjorde et intervju med Klevstul:

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelGresshopper i brunsaus
Neste artikkelDe gule vestene kommer tilbake!