Til tross for 99% negative tilbakemeldinger fornyer EU det digitale koronapasset

0

Av Robert Kogon.

Etter forslag fra EU-kommisjonen, stemte Europaparlamentet, som forventet, i 23. juni 2022 for å fornye EUs digitale Covid-sertifikat for ett år til. Avstemningen var 453 for, 119 mot og 19 avholdte stemmer.

Sertifikatforordningen hadde etter planen gått ut 30. juni. Tidligere denne måneden hadde en delegasjon fra parlamentet allerede nådd en «politisk avtale» med kommisjonen om å fornye sertifikatet, og dermed ble avstemninga i parlamentet bare en sandpåstrøing.

Sertifikatforordningen ble opprinnelig vedtatt i juni i fjor, tilsynelatende for å lette «trygg reise» mellom EUs medlemsland. Men EUs digitale sertifikat utviklet seg raskt til modell og noen ganger infrastrukturen for innenlands «helse» eller Covid-pass som ville tjene til å begrense tilgangen til mange andre områder av det sosiale livet i løpet av det påfølgende året.

EU har valgt å forlenge covid-sertifikatet til tross for de overveldende negative resultatene av en offentlig høring om emnet som ble lansert av EU-kommisjonen under overskriften «Si din mening» og som var åpen for publikum fra 3. februar til 8. april. Høringa ga over 385 000 svar – nesten alle ser ut til å være motstandere av fornyelse!

I et brev til den europeiske ombudsmannen som det franske parlamentsmedlemmet Virginie Joron la ut på sin Twitter-feed, skriver Joron:

Jeg leste hundrevis av svar tilfeldig sammen med teamet mitt. Jeg fant ingen for å utvide QR-koden [dvs. det digitale sertifikatet]. Basert på denne store undersøkelsen virker det åpenbart at så å si alle svarene var negative.

Den overveldende negative tendensen til svarene var faktisk tydelig fra begynnelsen. Den første hele siden med svar, alle fra 4. februar, er tilgjengelig her . De er selvfølgelig på en rekke EU-språk: fransk, tysk, italiensk og også ett på engelsk.

For å gi leserne en idé om tendensen, her er en oversettelse av bare den første linjen eller to av de første svarene (starter fra bunnen av siden):

Jeg er fullstendig imot etableringen av dette sertifikatet gitt det som nå skjer med EUs katastrofale håndtering av Covid…

Jeg vil at denne cst [sannsynligvis en henvisning til Belgias «Covid Safe Ticket»] eller vaksinepass ganske enkelt skal elimineres …

Det er påstander i dokumentutkastet som ikke er vitenskapelig støttet. For eksempel hevdes det at Covid-sertifikatet representerer effektiv beskyttelse mot spredning av viruset – hvilke data kan støtte denne påstanden?…

Hei, jeg er sjokkert og kvalm over beslutningene om frihetsdrap tatt i EU … når det gjelder dette “europeiske sertifikatet” …

Covid-sertifikatet eller det grønne passet BØR AVSKAFFES umiddelbart som diskriminerende og grunnlovsstridig og ikke støttet av noen vitenskapelige data, fordi det utelukkende er basert på STRAFFENDE tiltak for innbyggere…

Jeg er motstander av utvidelsen av det grønne passet, som ikke tjener noe annet formål enn å skape diskriminering…

Jeg vil aldri bli utsatt for et diskriminerende sertifikat igjen…

Og til slutt fra den engelskspråklige oppføringen:

Det digitale Covid-sertifikatet bør avsluttes umiddelbart. Det er så mye data som støtter det faktum at digitale pass har null positiv innvirkning på overføringshastigheter, og faktisk i de mest vaksinerte og høyt regulerte landene er covid-ratene vanvittige…

Og så videre og så videre gjennom 385 191 svar.

Fornyelsen av det digitale Covid-sertifikatet betyr ikke at det vil bli tatt i bruk umiddelbart, men at infrastrukturen forblir på plass og at det kan tas i bruk hvis og når medlemslandene finner det nødvendig.

De gjeldende reglene for å inneha et gyldig EU Digital Covid-sertifikat diskriminerer ikke bare, unødvendig å si, mot uvaksinerte, men også mot naturlig immunitet, som blir behandlet som mer kortvarig enn vaksineindusert immunitet.

Bevis på fullført primærvaksinasjon gjør at sertifikatet er gyldig i 270 dager; bevis på å ha mottatt en boosterdose gir ubegrenset gyldighet for øyeblikket. På den annen side gir bevis på «gjenoppretting» – med en positiv PCR-test det eneste aksepterte beviset – kun 180 dagers gyldighet.

Fra Brownstone Institute.

PS:

For EU betyr det ingenting at «vaksinene» ikke verken gir beskyttelse mot covid-19 eller hindrer smitte. Det sentrale er å tvinge innbyggerne inn i det digitale manntallet med alle dette fantastiske undertrykkingsmuligheter.

Forrige artikkelDen ukrainske hæren blir malt i stykker i Donbass – våpen fra Vesten gjør ingen forskjell
Neste artikkelG7 – sprekker i den vestlige enigheten om Russland
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.