Russofobisk rulett

0

Av Niels Gerhard Johansen.

Det viser seg at de økonomiske sanksjonene mot Russland gjør Russland rikere og Vesten fattigere. 

Men at NATOs generalsekretær, Jeans Stoltenburger,  skulle oppføre seg som rettferdighetens forkjemper Robin Hood med et uttalt ønske om å hjelpe fattige russere er nok imidlertid en illusjon.

Eller vi kan kalle det ufrivillig komikk.

Komikk eller ei, NATO og vestens ledere leker en farlig lek. En ny versjon av russisk rulett, hvor man ikke fjerner en eneste av kulene i pistolen. 

I disse tider skal det nemlig ikke spares på kruttet og det er også hovedtema når NATO møtes i disse dager. Med siktet innstilt på krig til siste ukrainer, kan vi bare håpe at kollaps kommer før apokalyps – simpelthen fordi sanksjonene er så effektive at gassen går ut av ballongen…

Vennlig hilsen

Niels Gerhard

Samfunnsengasjert satiretegner

Forrige artikkelJens Stoltenbergs sjøloppfyllende profeti
Neste artikkelForslag til handelsavtale på den ideologiske front
Niels Gerhard Johansen
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website