Østerrikes helseminister: – Legene er ansvarlige for vaksineskader – vaksineplikten oppheves

0

Den grønne helseminister Johannes Rauch i Østerrike har avgitt et langt svar på et spørsmål i parlamentet i Wien, og essensen i svaret er at han legger ansvaret for eventuelle vaksineskader på de legene som administrerer vaksinene. Rauch gjorde det også klart at vaksineplikten oppheves med umiddelbar virkning.

Dette skriver avisene Wochenblick og Krone Zeitung. Wochenblick skriver:

Leger må gi tilstrekkelig informasjon om fordelene og risikoene ved behandlingen på forhånd slik at vedkommende kan ta en informert og fri beslutning . Konsekvensene for leger er også nevnt i svaret: « Opplysningens funksjon er å beskytte vedkommendes beslutningsfrihet. » til medisinskfaglige plikter. Dette kan straffes etter forvaltnings- og/eller disiplinærrett samt få konsekvenser etter ansvarsrett.»

Wochenblick allerede har diskutert i detalj (inkludert her , her , her , her og her ): den enorme innflytelsen farmasøytisk industri har på legestanden og hele helsevesenet. Bare i 2020 pumpet Pfizer over 31 millioner euro inn i det østerrikske helsevesenet. Rauchs svar viser at det har vært gjennomført totalt 143 kurs for vaksinasjonsleger om temaet Covid-vaksinasjoner. Organisasjonen DFP, som driver disse arrangementene, er ifølge sin nettside sponset av farmasøytiske selskapene Sanofi, Merck Sharp & Dohme, Valneva og Johnson & Johnson. Så spørsmålet oppstår om hvordan detaljerte vaksinasjonsskader håndteres ved slike arrangementer.

Store bøter

Svarene til Rauch gjør det klart at legestanden har det fulle ansvar og ansvar i forbindelse med vaksinasjonen og dens bivirkninger og henger igjen av Helsedepartementet. Fordi Rauch renser seg selv med følgende formulering : «Omfanget av medisinsk utdanning har blitt vist i den østerrikske vaksinasjonsplanen i årevis, og jeg kan anta at leger jobber i samsvar med anbefalingene og den nyeste teknologien.»

Straffen for brudd på plikten til å rapportere bivirkninger eller manglende effektivitet (i henhold til legemiddelloven) 7 500 euro, og opptil 14 000 euro i gjentatte tilfeller. Merkelig nok er det ennå ikke mottatt en eneste melding av denne typen.

Svaret fra Rauch kan lastes ned her.

Vaksineplikten oppheves umiddelbart

Kravet til koronavaksinasjon vil bli fullstendig opphevet, ifølge et vedtaket som ble offentliggjort 23. juni 2022. Dette ble bekreftet overfor «Kronen Zeitung» fra regjeringskretser.

Vaksinasjonskravet er foreløpig fortsatt forankret i lov, men er suspendert ved forskrift til 31. august. Etter det måtte den innsatte kommisjonen revurdere situasjonen – det var planen, som nå er endret.  Loven – som egentlig gjelder ut 2024 – skal nå oppheves.

„REGELN GEÄNDERT“– Impfpflicht-Aus: Regierung will Gräben zuschütten

Forrige artikkelNå skal EUs brunkull bli «grønt»
Neste artikkel«Build back better.» Ja takk!