NATO forbereder seg på å undertrykke masseprotester i Madrid i juni 2022

0
Madrid-Spain 20-March-2021 a big protest of thousands of Spaniards against the Government and demanding the freedom of the rapper detained in jail Pablo Hasel

NATO forbereder til massiv undertrykking av antikrigprotester under sitt toppmøte som skal avholdes i Madrid 29. til 30. juni 2022. Toppmøtets vertskap, Spanias koalisjonsregjering av Sosialistpartiet (PSOE) og Podemos, skal bruke € 37 millioner og sette inn titusenvis av politisoldater for å gjøre Madrid sentrum om til en festning. Dette latterliggjør NATOs egen påstand om at de forsvarer «menneskerettigheter» og «demokrati» ved å føre krig mot Russland i Ukraina.

Toppmøtet i Madrid er spesielt viktig for NATO. Alliansen skal godkjenne NATOs neste Strategiske konsept, og skissere militæralliansens formål for det kommende tiåret. Verdens største militærorganisasjon, anført av Washington, som ansvarlig for millioner av døde og ødeleggelsen av flere land, deriblant Irak, Afghanistan, Syria og Libya, skal legge fram krigsplaner rettet mot de kjernefysiske stormaktene Russland og Kina.

Avisa El Mundo skriver:

«I flere dager vil det bli mange trafikkavbrudd, og eksklusive reiseruter og kjørefelt vil bli tilgjengeliggjort for forflytting av diplomatiske delegasjoner, noen av dem med opptil 1500 medlemmer. Sikkerhet vil være en annen av møtets utfordringer, ettersom 30 internasjonale ledere vil komme til hovedstaden for å innkvarteres på byens mest luksuriøse hoteller og skal være fullstendig skjermet, i løpet av disse dagene.»

Videre la avisa til at NATO «designer luftsikkerhetsplaner, cybersikkerhetsplaner mot mulige digitale angrep og dataangrep fra hackere, og spesielle planer som respons på oppfordringer til massive protester fra grupper og organisasjoner.»

Det spanske innenriksdepartementet skal utplassere 12.000 politibetjenter til Madrid, som vil koordineres med de ytterligere 12.000 politisoldatene fra hovedstadsregionen og bypolitiet som omfatter 1000 betjenter. Totalt skal Madrid bli en festning med 25.000 politibetjenter eller soldater som de antakelig kommer til å framtre som.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.