Enorm økning i alvorlige bivirkninger for de under 30 år

0

Kraftig advarsel om utbredt hjertesykdom.

– Vi står oppe i en atrieflimmer-epidemi nå, sier Maja-Lisa Løchen til Nettavisen.

Hun er forsker, hjertespesialist og overlege ved hjertemedisinsk avdeling på Universitetssykehuset i Nord-Norge, samt professor i forebyggende medisin ved UiT Norges arktiske universitet, Tromsø.

1000 alvorlige bivirkninger fra vaksinen er pr. i dag meldt inn for de under 30 år. Legemiddelverket regner med at det meldes inn mellom 1 – 10%, det vil si at tallet i beste fall kan ganges med 10, da snakker vi om 10 000.

60.000 bivirkninger er meldt inn totalt til legemiddelverket pr i dag. Legemiddelverket regner med at det riktige tallet er mellom 10 og 100 ganger større, da det normalt meldes inn 1 til 10%.

–Det er viktig at personer som får nyoppstått og vedvarende tungpust eller brystsmerter oppsøker lege uavhengig av om de er vaksinert eller ikke. Dersom det mistenkes at perikarditt og myokarditt har oppstått som bivirkning etter vaksinasjon skal dette meldes via melde.no, understreker Greve-Isdahl i FHI.

Legemiddelverket: Koronavaksiner og betennelse i hjertet

Det er sett flere tilfeller av perikarditt (betennelse i hjerteposen), myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) og myoperikarditt (kombinasjon av perikarditt og myokarditt) hos de som er vaksinert med Spikevax eller Comirnaty.

Europeiske legemiddelmyndigheter (EMA) mener det er sammenheng mellom vaksinasjon og tilfeller av perikarditt og myokarditt. Dette omtales som sjeldne bivirkninger i produktinformasjonen til Spikevax (Moderna)​ og Comirnaty (BioNTech/Pfizer).
Legemiddelverket og Folkehelseinstituttet jobber med å etablere et system for å følge opp disse pasientene på lang sikt.

Perikarditt er betennelse i hjerteposen.

Myokarditt er betennelse i hjertemuskelen.

Unge menn mer utsatt

En nordisk forskningsstudie viser at unge menn er mer utsatt for myokarditt etter andre dose med mRNA-vaksiner. Risiko for å få myokarditt  er høyere etter andre dose med vaksinen Spikevax (Moderna) enn vaksinen Comirnaty (BioNTec/Pfizer). Studien benytter data fra pasientregistre, og antall tilfeller kan derfor avvike fra antallet meldte bivirkninger. Resultatene fra studien er nøye gjennomgått av EMA, og er en del av deres kunnskapsgrunnlag for vaksineanbefalinger. Du kan lese mer om studien på FHIs nettsider.​

Det pågår fortsatt analysearbeid for å få mer kunnskap om denne risikoen, inkludert risikoen for å få perikarditt.

Nye data tyder på at risikoen for myokarditt også øker noe for kvinner under 30 år etter vaksinasjon med Spikevax (Moderna). Spikevax anbefales derfor ikke til unge under 30 år.

Perikarditt og myokarditt hos vaksinerte

Hos de fleste begynner symptomene på hjertebetennelse 1-2 uker etter vaksinasjonen, men hos noen kan det ta lengre tid. De fleste tilfellen​e oppstår etter andre dose av vaksinen. Noen tilfeller har oppstått etter første dose. Hos de fleste pasientene har den akutte tilstanden gått over i løpet av kort tid. I sjeldne tilfeller har det oppstått komplikasjoner. Behovet for videre oppfølging etter den akutte episoden blir vurdert av spesialister.

Vanlige symptomer på perikarditt og myokarditt:

  • brystsmerter
  • tungpustethet
  • hurtig eller uregelmessig puls

Mekanismen bak perikarditt og myokarditt etter vaksinasjon er foreløpig ukjent.​

Kommentar:

«Atrieflimmer-epidemi», «myokarditt-epidemi» eller ganske enkelt den største skandalen med feilslått vaksiner noensinne? At «vaksinene» kan gi hjertefeil har vært kjent veldig lenge. Det ble rapportert tidlig, og det har vært svært mange urovekkende eksempler. Men de blir dysset ned og skjult i stadig mer utilgjengelig statistikk.

Les: The world is starting to notice how many young athletes are DYING after taking covid vaccines

Og samtidig er det de facto påbud om vaksinering i mange land. I Italia kan man få bøter for å ikke vaksinere seg. Eller man kan miste jobben.

Og samtidig er dette «vaksiner» som ikke beskytter mot å bli sjuk eller å smitte andre og de påfører immunsystemet stor skade.

Hvis myndighetene over hele verden ikke hadde vært korrupte, ville disse «vaksinene» vært stanset for lenge siden. I stedet skal de tvinges gjennom ved påbud og vaksinepass. Alle partier på Stortinget godtar EUs «helsepass».

Forrige artikkel«Apekopper» – iscenesatt fryktkampanje
Neste artikkelBernie Sanders & co kapitulerer for krigsindustrien