Covid-oppdatering: Hva er sannheten?

0

Av nevrokirurg Russell L. Blaylock, National Library of Medicine.

I en veldokumentert artikkel i National Library of Medicine tar den pensjonerte nevrokirurgen Russell L. Blaylock et oppgjør med hele koronapolitikken og kaller den en av de mest manipulerte infeksjonssykdomshendelsene i historien. Vi gjengir her første del av artikkelen.

COVID-19-pandemien er en av de mest manipulerte infeksjonssykdomshendelsene i historien, preget av offisielle løgner i en uendelig strøm ledet av offentlige byråkratier, medisinske foreninger, medisinske instanser, media og internasjonale byråer. Vi har vært vitne til en lang liste av enestående inntrengninger i medisinsk praksis, inkludert angrep på medisinske eksperter, ødeleggelse av medisinske karrierer blant leger som nekter å delta i å drepe pasientene sine og et massivt regimentering av helsetjenestene, ledet av ikke-kvalifiserte individer med enorm rikdom, makt og innflytelse.

For første gang i amerikansk historie bestemmer en president, guvernører, ordførere, sykehusadministratorer og føderale byråkrater medisinske behandlinger basert ikke på nøyaktig vitenskapelig basert, eller til og med erfaringsbasert informasjon, men snarere for å tvinge fram aksept av spesielle former for omsorg og «forebygging» – inkludert remdesivir, bruk av åndedrettsvern og til slutt en serie med i det vesentlige uprøvde messenger RNA-vaksiner. For første gang i medisinsk historie blir behandlingsprotokoller ikke basert på erfaringene fra leger som behandler det største antallet pasienter med suksess, men snarere individer og byråkratier som aldri har behandlet en eneste pasient – ​​inkludert Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliansen, CDC, WHO, statlige helseoffiserer og sykehusadministratorer.

Media (TV, aviser, magasiner, etc), medisinske foreninger, statlige medisinske instanser og eierne av sosiale medier har utpekt seg sjøl til å være den eneste informasjonskilden om denne såkalte «pandemien». Nettsteder har blitt fjernet, høyt kvalifiserte og erfarne kliniske leger og vitenskapelige eksperter innen infeksjonssykdommer har blitt demonisert, karrierer har blitt ødelagt og all avvikende informasjon har blitt merket som «feilinformasjon» og «farlige løgner», selv når de er hentet fra toppeksperter innen virologi, infeksjonssykdommer, pulmonal kritisk omsorg og epidemiologi. Disse blackoutene mot sannheten oppstår sjøl når denne informasjonen støttes av omfattende vitenskapelige sitater fra noen av de mest kvalifiserte medisinske spesialistene i verden. Utrolig nok blir til og med enkeltpersoner, som Dr. Michael Yeadon, en pensjonert tidligere sjefforsker og visepresident for vitenskapsavdelingen til Pfizer Pharmaceutical Company i Storbritannia, som anklaget selskapet for å lage en ekstremt farlig vaksine, ignorert og demonisert. Videre har han, sammen med andre høyt kvalifiserte forskere, uttalt at ingen bør ta denne vaksinen.

Dr. Peter McCullough, en av de mest siterte ekspertene innen sitt felt, som har behandlet over 2000 COVID-pasienter med hell ved å bruke en protokoll for tidlig behandling (som de såkalte ekspertene fullstendig ignorerte), har vært offer for et spesielt grusomt angrep av dem som tjener økonomisk på vaksinene. Han har publisert resultatene sine i fagfellevurderte tidsskrifter, og rapportert en 80 % reduksjon i sykehusinnleggelser og en 75 % reduksjon i dødsfall ved bruk av tidlig behandling. Til tross for dette er han under en ubøyelig rekke angrep fra informasjonskontrollørene, hvorav ingen har behandlet en eneste pasient.

Verken Anthony Fauci, CDC, WHO eller noen medisinsk statlig institusjon har noen gang tilbudt noen annen tidlig behandling enn Tylenol, hydrering og ring en ambulanse når du har pustevansker. Dette er enestående i hele medisinsk behandlingshistorie, da tidlig behandling av infeksjoner er avgjørende for å redde liv og forhindre alvorlige komplikasjoner. Ikke bare har disse medisinske organisasjonene og føderale skjødehundene ikke engang foreslått tidlig behandling, de angrep alle som forsøkte å sette i gang slik behandling med alle våpnene de har til rådighet – tap av lisens, fjerning av sykehusprivilegier, hets, ødeleggelse av omdømme og til og med arrestasjon.

Et godt eksempel på denne forargelsen mot ytringsfrihet og å gi informert samtykkeinformasjon er den nylige suspenderingen av det medisinske styret i Maine av Dr. Meryl Nass’ medisinske lisens og beordringen av henne til å gjennomgå en psykiatrisk evaluering for å foreskrive Ivermectin og dele hennes ekspertise på dette feltet. Jeg kjenner Dr, Nass personlig og kan gå god for hennes integritet, glans og hengivenhet til sannheten. Hennes vitenskapelige rennomé er upåklagelig. Denne oppførselen til et medisinsk lisensstyre minner om metodikken til den sovjetiske KGB i perioden da dissidenter ble fengslet i psykiatriske gulager for å kvele all dissens.


Vi kommer tilbake til denne viktige artikkelen, men vil her gjengir utdrag av konklusjonen:

Konklusjon

Vi lever alle gjennom en av de mest drastiske endringene i vår kultur, vårt økonomiske system, så vel som vårt politiske system i vår nasjons historie så vel som resten av verden. Vi har blitt fortalt at vi aldri kommer tilbake til «normalen», og at en flott tilbakestilling er designet for å skape en «ny verdensorden». Alt dette har blitt skissert av Klaus Schwab, leder av World Economic Forum, i sin bok om «Great Reset». Denne boka gir mye innsikt i tankegangen til utopistene som er stolte av å hevde dette. pandemisk «krise» som deres måte å innlede en ny verdensorden på. Denne nye verdensordenen har vært på tegnebrettene til elitemanipulatorene i over et århundre. I denne artikkelen har jeg konsentrert meg om de ødeleggende effektene dette har hatt på det medisinske omsorgssystemet i USA, men inkluderer også store deler av den vestlige verden. I tidligere artikler har jeg diskutert den langsomme uthulingen av tradisjonell medisinsk behandling i USA og hvordan dette systemet har blitt stadig mer byråkratisert og regimentert. Denne prosessen akselererte raskt, men utseendet til dette ble etter min mening produsert. «pandemi» har forvandlet helsevesenet vårt over natten.

Les hele artikkelen her, og der vil du også finne referanse til forfatterens kilder: COVID UPDATE: What is the truth?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.