Sjefredaktør Pål Steigan svarte på spørsmål fra leserne [tekstet video]

0

Vi inviterte lesere til å sende inn spørsmål, og vi takker for mange gode og interessante spørsmål og innspill. I denne videoen (ca 30 minutter) svarer sjefredaktør Pål Steigan på noen av dem.

Spørsmålene som blir besvart i videoen:

Hva synes du Russland burde gjort i stedet for å invadere, var det i det hele tatt noen diplomatiske kanaler som fremdeles sto åpne?

Det ser tilsynelatende ut som at vi får 2 oppadkommende verdensordener; en vestlig verdensorden ledet av USA og en multipolar østlig verdensorden med bla. Kina, Russland og India.
Hva mener du er forholdet mellom disse og hvorvidt planene er at disse slåes sammen til én verdensorden som et ledd i «The Great Reset» eller senere?

Hvilken betydning har dagens krigstilstander på den allerede økende sosiale krise for verdens fattige land, at vår beviselig nytteløse og feilslåtte bistandspolitikk gjennom tier-vis av år, gjør nøden endeløs og uopprettelig, så lenge vår «hjelp» tilpasses og underkastes verdenspolitikken med USA i förersetet på alle plan?

Den  tyske forbundsdagen avviser vaksinetvang, men WHO har allerede fått aksept fra alle medlemsland i planen å ha rett til å utlyse regjeringsmakt over alle land og folk ved pandemi, som jo de selv har definisjonsmakten over.
Har det å nasjonalt si nei til vaksinetvang noen som helst betydning annet enn som propaganda om alle medlemslandene allerede har gitt sin godkjennelse til WHO også skulle ikke folket måtte godkjenne noe slikt som dette? Har regjeringen mandat til å inngå forhandlinger og å avtale om noe slikt som dette? Rekker virkelig regjeringsmakten så langt?

Jeg sitter med følelsen av at vi «vanlige» mennesker blir motarbeidet og undergravd fra alle kanter, men har vanskelig for å identifisere «trollet».
Hva er dine tanker rundt dagens klassekamp?
Hvem er aktørene, hvem styrer? 

Hva synes du er beste taktikk i diskusjoner som dette, hvor motparten ikke er interessert i fakta, men bare slenger ut skjellsord, prøver å assosiere deg med folk du ikke har noe med å gjøre osv? 
Dette har blitt skremmende vanlig i dag, også fra profilerte samfunnsdebattanter, som ikke er ikke i stand til å føre normale, respektfulle diskusjoner. Hvordan diskutere med folk som bare vil ødelegge deg og få deg til å holde kjeft og være 100 % lojal til den aksepterte linjen?

YouTube player
Forrige artikkelMarkant overdødelighet hittil i 2022
Neste artikkelKajsa Ekis Ekman sparket fra ETC – nå skal all kritisk journalistikk knebles