Pfizer måtte ansette hundrevis for å håndtere bivirkningsrapporter

0
Foto: Shutterstock

Siste  frigivning  av Pfizer -dokumenter viser at selskapet måtte ansette 2400 nye arbeidstakere for å håndtere flommen av uønskede hendelser på grunn av Covid-vaksinen.

Av Ethan Huff

Food and Drug Administration(FDA) har produsert ytterligere 11 043 sider med Pfizer-dokumenter, et av dem viser at selskapet måtte ansette ytterligere  2400 arbeidstakere for å håndtere flommen av bivirkninger forårsaket av «vaksinen» mot Wuhan-koronaviruset (Covid-19).

På side 6 av FDA-CBER-2021- 5683-0000059 sies det tydelig:

«På grunn av det store antallet spontane bivirkningsrapporter som er mottatt for produktet, har innehaveren av markedsførings-tillatelsen prioritert behandlingen av alvorlige saker, for å møte fremskyndede regulatoriske tidsfrister for rapportering, og for å sikre at disse rapportene er tilgjengelige for å oppdage mønstre og for evalueringsvirksomhet.»

Dokumentet fortsetter med å avsløre at Pfizer iverksatte «flere tiltak for å gjøre den store økningen av bivirkningsrapporter mindre alvorlig».

«Dette omfatter betydelige teknologi-forbedringer og prosess og arbeidsflyt-løsninger, så vel som økning i antallet kolleger som skulle taste inn data og behandle saker.

Til dags dato har Pfizer engasjert omtrent 600 ekstra fulltidsansatte. 

Flere kommer til hver måned med et forventet antall på mer enn 1800 ekstra ressurser innen utgangen av juni 2021.»

Husker dere da Albert Bourla benektet disse bivirkningene og sa at folk som snakker om dem er «kriminelle»?

Selskapets administrerende direktør  Albert Bourla har i mellomtiden fordømt alle som våger å si fra om disse avsløringene.

En hvilken som helst person som så mye som antyder at Pfizers Fauci-influensa-sprøyte er farlig, burde betegnes som «kriminell «, insisterte Bourla. I følge ham er det å si noe negativt om injeksjonene  «feilinformasjon» – dette er en vanlig sosiopatisk egenskap.

Pfizer – dokumentet ender med ni fulle sider med rapporterte bivirkninger – du vet, de som Bourla ikke ønsket at noen «kriminelle» skulle  snakke om. Mange av dem er relatert til autoimmunitet (kroppens immunforsvar angriper kroppens eget vev), noe som gir mening i sammenheng med vaksinering.

Tusenvis, om ikke millioner, av mennesker har blitt  straffet bare for å si nei til disse dødelige injeksjonene. For «forbrytelsen» å nekte å få sitt immunsystem skadet, har de uvaksinerte mistet jobbene sine, har de blitt fjernet fra skolen, og i noen tilfeller har de blitt hjemløse bare fordi de prøvde å beskytte seg selv.

Mange kaller hele denne situasjonen med vaksiner for den største konspirasjonen i vår livstid, og det ser virkelig ut for det. Og det som er trist er at det ikke er over ennå, i det  folk fortsatt stilles overfor ultimatumet enten å adlyde Big Pharma eller å gi avkall på sine friheter. 

«Mens alle øyne har vært rettet mot Ukraina, har Verdens Helseorganisasjon(WHO) stille gått videre med en «pandemi-traktat», advarte Strange Sounds.  «Denne  loven vil overstyre statlige lover de land som undertegner den. Og republikanere slo seg sammen med demokrater for å få vedtatt  det nasjonale digitale vaksineregisteret.»

Dette registeret, i fall du har unngått å høre om det, vil registrere alle amerikaneres  vaksinasjonsstatus hos regjeringen, og på den måten vil myndighetene vite hvem de skal samle opp på grunn av ulydighet på et senere tidspunkt.

Så, selv om det kan se ut som Covid for det meste er over på dette tidspunkt, la deg ikke lure. Det er langt fra over. Planen er å skape en ny global infrastruktur ut av  humbugen, som til slutt vil tvinge alle mennesker til enten å ta de sprøytene de blir fortalt eller bli straffet.

«Den store nullstillingen er i full gang!» advarte Strange Sounds videre. «Gjør deg klar!»

I kommentarfeltet skrev noen at folk burde minnes på at regjeringen gjentatte ganger har uttalt at det er for mange mennesker på kloden.

«De tror også at du er en av disse for mange menneskene,» la denne personen til.

En annen skrev at regjeringen fortsetter å  «servere  «gulasj » og alle synes det er  kjempebra når ingen kjenner til de langsiktige effektene», i det han refererte til injeksjonene.

Oversatt av Jeanne d’Arc for Derimot.no.

Originalens tittel: Latest Pfizer document dump shows the company had to hire 2,400 new employees to handle wave of COVID “vaccine” adverse events

Forrige artikkelDet hvite hus varsler om «ekstremt høy inflasjon»
Neste artikkelImperialismen, arbeiderklassen og det nasjonale spørsmålet
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.