Bok: The Real Anthony Fauci

0

Av Nina Cappelen, forfatter og blogger.

I sin nyeste bok The Real Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma, and the Global war on Democracy and Public Health skriver advokat, miljøaktivist og menneskerettighetsforkjemper Robert F. Kennedy Jr. om hva som egentlig skjedde i kulissene da demokratiet kollapset verden rundt i 2020. Kennedy er grunnlegger av organisasjonen Children`s Health Defense, og har gitt ut flere New York Times-bestselgere. Boken tar særlig for seg den mektige immunologen Anthony Faucis rolle. 

Kennedy innleder boken slik:

«Jeg skrev denne boken for å hjelpe amerikanere og innbyggere over hele kloden til å forstå det historiske grunnlaget for den forvirrende katastrofen som startet i 2020. I dette fryktelige året kollapset det liberale demokratiet effektivt over hele verden. Selv statlige helsemyndigheter, fremstående sosiale medier og medieselskaper, som den idealistiske befolkningen stolte på som forkjempere for frihet, helse, demokrati, borgerrettigheter og evidensbasert offentlig politikk, så ut til å kollektivt dreie seg om et angrep på ytringsfrihet og personlige friheter. 

Plutselig så det ut til at de pålitelige institusjonene handlet sammen for å skape frykt, fremme lydighet, motvirke kritisk tenkning, og få syv milliarder mennesker til å marsjere til èn enkelt melodi, som kulminerte i masse-eksperimenter med folkehelse med en ny, dårlig testet teknologi så risikabel at produsentene nektet å produsere den med mindre alle regjeringer på jorden skjermet dem fra ansvar.

På tvers av vestlige nasjoner opplevde sjokkerte innbyggere alle de velkjente taktikkene med økende totalitarisme, massepropaganda og sensur, orkestrert promotering av terror, manipulering av vitenskap, undertrykkelse av debatt, bakvaskelse av uenighet, og bruk av makt for å hindre protester. Samvittighetsfulle opponenter som motsatte seg disse uønskede, eksperimentelle medisinske intervensjonene med null ansvar, møtte orkestrert gaslighting, marginalisering, og syndebukk-mentalitet.»

Videre skriver han: 

«I denne boken sporer jeg hvordan Anthony Fauci har reist seg fra starten som en ung forsker på folkehelse og lege gjennom hans metamorfose til den mektige teknokraten som bidro til å orkestrere og utføre det historiske statskuppet mot vestlig demokrati i 2020. Jeg utforsker den nøye planlagte militariseringen og genereringen av inntekter fra medisin som har ført til at den amerikanske helsen og demokratiet er knust. Jeg forteller om den urovekkende rollen til farlige, konsentrerte mainstream-medier, Big Tech-baroner, militær- og etterretningsmiljøene og deres dype historiske allianser med Big Pharma og offentlige helsebyråer. Den urovekkende historien som utspiller seg her har aldri blitt fortalt, og mange makthavere har jobbet hardt for å hindre at offentligheten får vite om den. Hovedpersonen er Anthony Fauci.»

Boken er tettskrevet med mye informasjon, og har et omfattende register med fotnoter og referanser. Jeg vil derfor forsøke å belyse noen av høydepunktene i flere artikler fremover. 

Om kostnadene ved karantenene skriver han følgende: 

«Da Dr. Faucis politikk tok tak globalt, falt 300 millioner mennesker ut i fattigdom, matusikkerhet, og sult. «Globalt har virkningen av nedstengninger på helseprogrammer, matproduksjon, og forsyningskjeder kastet millioner av mennesker ut i alvorlig sult og underernæring», sa Alex Gutentag i Tablet Magazine.

I følge Accociated Press (AP) døde 10 000 barn hver måned i løpet av 2020 på grunn av virusrelatert sult fra globale nedstengninger. I tillegg opplevde 500 000 barn pr måned helseproblemer på grunn av underernæring (opp 6,7 millioner fra fjorårets totalt 47 millioner), noe som kan gi varig skade fysisk og psykisk, og forandre individuelle tragedier til en katastrofe for kommende generasjoner. I 2020 tok forstyrrelser i helse- og ernæringstjenester livet av 228 000 barn i Sør-Asia. Utsatt medisinsk behandling for kreft, nyresvikt, og diabetes tok livet av hundretusenvis av mennesker, og har skapt epidemier av hjerte- og karsykdommer, samt udiagnostisert kreft. Effekten av arbeidsledighet forventes å forårsake ytterligere 890 000 dødsfall i løpet av de neste femten årene.»

Når man leser boken til Kennedy forstår man hvor totalt ødeleggende smitteverntiltakene og lockdown har vært. I følge en studie ved Ohio State University steg selvmordsraten blant barn med 50 prosent. 93 000 amerikanere døde av overdose i 2020, en økning på 30 prosent fra 2019. 3 millioner barn forsvant fra offentlige skoler, og det var en økning på 31 prosent blant voksne som oppsøkte hjelp for psykiske problemer. Millioner av sykehus- og sykehjemspasienter døde alene uten omsorg og mulighet til å ta farvel med sine familier.

The Real Anthony Fauci har blitt bestselger #1 på Amazon, og en bestselger i New York Times, Wall Street Journal, USA Today, og Publishers Weekly National.

Denne artikkelen er først publisert på bloggen til Nina Cappelen og er publisert her med forfatterens velvillige tillatelse.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSkolestengningene har ødelagt skolegangen og dagliglivet for titusener av elever
Neste artikkelVil ta milliarder fra vanlige folk i Norge og gi dem til et av verdens mest korrupte land