Alvorlige grusomheter og forbrytelser -nynazistene avslører sitt virkelige ansikt i Ukraina

0

Den syriske nyhetskanalen «SANA» skriver om tortur begått av ukrainske styrker mot russiske krigsfanger:

Russland har de siste årene utstedt flere advarsler om farene ved fremveksten av den ekstremistiske rasistiske «nynazisme»-bevegelsen, men forgjeves, og alle de russiske kravene om å undersøke bevegelsens krenkelser i Ukraina ble møtt med vestlig avvisning og systematisk feilinformasjon i media som dekker forbrytelsene til medlemmer av denne bevegelsen, hvorav noen ble avslørt i videoer som viser at de torturerer fanger og deres familier.

Videoer lagt ut på flere forskjellige plattformer viser forbrytelsene som ble begått av de ukrainske ekstremistiske nasjonalistene. De torturerer krigsfanger i Ukraina, inkludert russiske soldater, i klart brudd på internasjonale lover og normer.

En av videoene, sendt på RTs nettsted, avslører hvordan de ukrainske soldatene håner og brutalt dreper en russisk soldat med hendene i håndjern, og et annet opptak viser at de skyter fangenes føtter, kutter av fingrene deres og brutalt slår allerede sårede soldater.

En russisk militærekspert sa at drapene på krigsfanger og sivile og publisering av disse forbrytelsene på nettsider vil tillate folk over hele verden å gjenkjenne hva de ukrainske ekstremistene gjør, ettersom disse ekstremistbataljonene vil avsløre for folk nazismens sanne ansikt.

Tidligere har det russiske forsvarsdepartementet kunngjort at likene av sivile som bærer tegn på tortur og malt med hakekors og andre nazistiske symboler, ble funnet i bygninger frigjort i byen Mariupol i Folkerepublikken Donetsk.

Vi advarer mot svært sterke bilder

Må ikke åpnes av mindreårige.

«I videoen er det russiske krigsfanger som ligger på bakken med skuddskader i bena, noen av dem har fått beina brukket.»
«Det kan gi inntrykk av at de russiske soldatene ble tatt til fange etter å ha blitt såret. Men det er ikke tilfelle. På slutten av videoen kan vi se ukrainske soldater skyte alle de nyankomne fangene gjennom beina.»

«Ved å akseptere ICC-jurisdiksjonen har Ukraina gjort det mulig for ICC-aktor å etterforske anklager om krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten på begge sider…
Retorikk fra noen politikere antyder fokus på russere alene.» skriver BBC-journalisten
Amerikaneren Gonzalo Lira har publisert stoff fra Ukraina der han befinner seg siden starten av krigen.
Videoene han referer til er blant annet disse, der han bemerker i teksten
«Russiske krigsfanger i hendene på de ukrainske væpnede styrker. Plasseringen er ukjent, men åpenbart nylig.
Legg merke til i bakgrunnen at du ser flere figurer bundet og liggende på bakken, et par med hvite sekker som dekker hodet. De ser ut som de er blitt henrettet.»
Videolinker:
https://t.me/realCRP/4020
https://t.me/realCRP/4022
KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelFrankrike: Sure miner etter satirisk tegning, Russland: «Hva med Charlie Hebdo?»
Neste artikkelYtringsfrihet?